Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire "szorít" egy nő? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "szorít" egy nő? A maszturbálásnál sokkal jobban?

Figyelt kérdés
Kb. mennyire? Mintha erősen megmarkolnám a rudam? Vagy milyen?
2011. febr. 18. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
csak annyira, hogy a vér visszapumpáódik az agyadba már ha van neked olyanod :P:P
2011. febr. 18. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Ez a csajtól erősen függ!Mennyire erős az izomzat odalent!?Mennyire tág már a hüvelye!? Szóval ezt nem lehet így meghatározni!Minden csaj más!
2011. febr. 18. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:

"Mennyire erős az izomzat odalent!?Mennyire tág már a hüvelye!?"

Ez igazából ugyanaz a kérdés. :P

Kérdezőnek:

Ja, függ attól, hogy a csaj mennyire fitt. A mostani (elég friss) barátnőm például elég aktívan és célzottan edzegeti magát odalent, és volt már olyan, hogy minden túlzás nélkül csak rámült, és két szórítással már kész is voltam.

De, ami főként különbséget tesz, az nem az, hogy szorosabb, mint a markos, hanem hogy mellé elég meleg és puha is. :D

2011. febr. 18. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok tapasztalatom nincs ugyan, de barátnőmmel az első alkalom hát nekem is fájt néha. :P Nagyon szűk volt, és nem akarta hogy lassítsunk ezért úgy csináltam ahogyan ő akarta, és volt hogy amikor rászorított hát majdnem végem volt, karmoltam a párnát rendesen. :P Most már kezd "hozzám tágulni" és most már kellemes érzés ha rászorít, egyáltalán nem olyan mintha markolásznád magadnak. Ezt nem lehet elmondani érezni kell. :))
2011. febr. 19. 00:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem jobban... aztan ha sokat szorgoskodsz meg onalloan ugy fogsz jarni mint en hogy az istennek se tud elmenni lannyal csak sokara meg nehezen.
2011. febr. 20. 15:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!