Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet ez hülyén hangzik, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez hülyén hangzik, de nem tudok "lovagolni"! Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Nem szeretek felül lenni, mert ha nekem kell mozognom, nem élvezem annyira. Hogy csináljam, hogy jó legyen? Hogy legyenek a lábaim pl.?
2011. febr. 18. 22:22
 1/3 acel ***** válasza:
100%

- letérdelsz, majd térdelés közben leülsz, úgy hogy a sípcsontod az cirka párhuzamos a srác testével, így vagy lovagló pózban.

-mozgás minden ilyen lánynak akinek talácsot adtam azt mondtam hogy a szó szoros értelemben maszturbálj a srác farkával úgy hogy nem nyúlsz hozzá kézzel! hidd el az ha te élvezed az a srácnak is elég lesz, ha nem akkor meg nyissa ki a száját!

2011. febr. 18. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Ráülsz a pasid hátára,és mondod neki "Gyííí te férfiállat"
2011. febr. 18. 22:33
 3/3 Pali1977 ***** válasza:
100%

A kérdés komoly úgyhogy ne üssük el viccekkel légyszíves.

Csinálhatjátok fekve, vagy akár ülve is. Már egy egész szakszerű választ hallhattunk, hogy a srác lefekszik, és te beleülsz úgy h a sípcsontod kb párhuzamos a testével.

De hogy el tudd képzelni, íme egy kép: [link]

Ugyan ez csak ruhátlanul :)

Amúgy ha neked ez a pozitúra nem kellemes, annyiféle változat van, amit ki lehet próbálni. A kreativitás tárháza végtelen :)

2011. febr. 18. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!