Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy kis tanácsot szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis tanácsot szeretnék orgazmus téren. Ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves lány vagyok, 1 éve vesztettem el a szüzességem. Az első két hónapban nem sikerült semmiféle orgazmust összehoznom:P Azóta már minden egyes alkalommal sorozatos hüvelyi orgazmusom van ami tök jó, max akkor marad ki ha 2-3 nap mindennap csináljuk. De ez nem zavar:P Viszont csiklóra teljesen nulla. Létezik ilyen? a Barátom tényleg mindent megtesz, de semmi. Jónak jó ha a csiklómat izgatja de különösebben nem érzek semmit. Létezik ilyen hogy valaki csiklóra "érzéketlen" legyen? Magamnak se sikerült soha csikló orgazmust okoznom.

2011. febr. 18. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos létezik,és ezzel kezdeni nagyon nem tudsz semmit,amugy szerintem olvass utána ennek :) Lehet van valami mód erre,hogy érzékennyé tedd azt a részed is :)
2011. febr. 18. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem meg eddig csak csiklói orgazmusom volt..

18/L

2011. febr. 18. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs csiklód xd
2011. febr. 18. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
És a párodnak mekkora van? (cm) ha megkérdezhetném...
2011. febr. 19. 13:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Megkérdezheted. 18 cm.
2011. febr. 20. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is csak csiklón sikerül...pedig koncentráltam már eleget hüvelyre...nem baj, a lényeg,hogy a párom azt hiszi,hogy így is úgy is jó. Mondjuk nekem nem 2 hónap kellett az orgazmus megtalálásához, hanem évek.... XD de ha csiklóról van szó,akkor fél percenként... a 10. után általában hulla vagyok.
2011. febr. 25. 13:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!