Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen volt a legvadabb szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a legvadabb szex amiben valaha részt vettél?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 21:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Vad
2011. febr. 18. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Csajszi belehuppant úgy szárazon, hogy szétszabta a féket. :/
2011. febr. 18. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:
12%
Amikor telikulázta a csaj a számat és ki kellet hívni a mentőt mert akkora szardarab akadt akadt a torkomra ,hogy nem tudtam levegőt venni.
2011. febr. 18. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
ajtóbanvetkőzős egymásnakesős... hát, nem túl vad, de jó volt :D
2011. febr. 18. 21:34
 5/12 cheesysnail ***** válasza:
9%
Kecskével
2011. febr. 18. 22:49
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom nem szűz kisfiúk idióta válaszaira vártál.

Egyszer kis híján letépték a farkamat.

Csaj lovagolt rajtam, a térde lecsúszott az ágy széléről, hirtelen meg kellett kapaszkodnia VALAMIben...

Azt hittem megellek ott helyben.

2011. márc. 18. 11:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

utolsóXD

am nekem a legvadabb az volt mikor barátnőm beteg volt így kizárólag csak összebújás volt pihi,majd nem sokkal lefekvés után már félálomban voltam ,elkezdett lágyan csókolgatni majd egyre hevesebben,majd úgy rám ugrott h azt hittem álmodomXD eszméletlenül jó volt, olyan vad, és szenvedélyes szeretkezésben még sosem volt részem,volt ott minden karmolászás, ruhaletépés:P Azóta párszor már bejátszottuk ezt, hol éjszaka közepén hol hajnalban esküszöm nincs annál jobb:)

2011. márc. 18. 12:22
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
Volt anál, seggből szájba. Az ablakban dugtunk mert ott meglátszott. :)
2011. márc. 18. 15:43
 9/12 anonim ***** válasza:

R.

03-18 11:31:

"Azt hittem megellek ott helyben." háháhháh..olyat röhögtem, h azt hittem bepisilek:D:D

pont amikor kérdezted (febr.18.-án) volt háááát, annyira durvának én se mondanám, de a megszokott lágy, szerelmetes szexek után..ez kicsit más volt:)

Főleg, h tök spontán jött. Ott voltam náluk, iszogattunk, beszélgettünk vagy 2 óráig, aztán odahúzott magához és elkezdett vetkőztetni:))

úhhhh, jó volt:P

18/L

2011. márc. 18. 16:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Haverokkal lent voltunk Velencén aztán víz alatt izgattuk egymást aztán egyszer csak...a többiek pont kicsit odébb labdáztak, de úristen olyan jót szexelni...útólag visszagondolva nagy meggondolatlanság volt, h pont ott a vízben meg minden, de azért még visszasírom, ott a legjobb:D
2011. márc. 18. 17:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!