Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Adnátok tippeket? Fontos!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok tippeket? Fontos!

Figyelt kérdés

Sziasztok,15 éves lány vagyok.Az a helyzet,hogy 6 hónapig jártam egy fiúval,nagyon szerettük egymást.Augusztusban szakítottunk,és nem tudom elfelejteni.Múlt héten felkeresett,hogy sajnálja amiért megbántott.Beszélgettünk egy kicsit,és azt mondta,sokat gondol rám,hiányzok neki.Elárultam neki,még mindig szeretem.

Viszont másnap írt,hogy ennek semmi értelme,nagyon zűrös a magánélete,és nem akar új kapcsolatot.

De ez csak szöveg volt,mert igazából alakulóban van neki egy másik kapcsolat..és nem értem,miért nem tudta ezt nekem megmondani,ne reménykedjek??

Csak az itt a baj,reggelente sűrűn találkozunk,és mindig nagyon kedvesen köszön,mosolyog.Érzem,hogy ő is szeret.

Az lenne a kérdésem,mit csináljak?

Próbáljak vele beszélgetni?(bár azt lehet nyomulásnak veszi)

2011. febr. 18. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Beszélgess nyugodtan vele, de csak barátságból.

18/F vagyok, de még nem volt párkapcsolatom, nem is szeretnék.

Nem értem a mai fiatalokat, hogy miért kezdik ilyen korán ezt a dolgot... Ugyan én is fiatal vagyok testileg, de lelkileg nem. Valahogy idegesít, ha látok fiatalokat csókolózni, meg az is, hogy állandóan ez köztük a "téma". :) Az a lényeg, hogy jól érzem magam így is. :)

2011. febr. 18. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem: Nyolcadikban az évfolyam majdnem összes lánya velem akart járni, középiskolában is hasonló a helyzet.
2011. febr. 18. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:

A pasik néha ilyenek,szemetek és érzéketlenek is és az Isten sem értheti,hogy mit miért csinálnak.Ha tényleg szeret,akkor keresni fog,hidd el.Én ezt gondolom,de ez csak az én véleményem. L/17 :)

Első válaszolónak:Jót mosolyogtam,vagyis inkább röhögtem rajtad,főleg akkor,mikor másodjára írtál! :D

2011. febr. 18. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért nevettél rajtam? Jó vagy rosszindulatból? Az, hogy az idősebb emberekkel jól el tudok beszélgetni, és a fiatalokkal nem jövök ki igazán, szerintem nem baj.
2011. febr. 18. 21:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi..:)

De attól félek,hogy tényleg csak hülyít..

Pl. facebookon is folyton olyanokat ír ki,hogy XY szeretlek,jóvolt ma veled,ágyamba kívánlak,stb..

Kíváncsigából megnéztem a lány adatlapját..és az van kiírva,hogy kapcsolatban van,de nem azzal akiről beszélek..szóval nagyon nem értem :(

2011. febr. 18. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el, mi fiúk ilyenek vagyunk! ha akart volna tőled valamit, nem mondta volna azt amit! Szóval csak áltatod magad, nem szeret, csak oltogat!
2011. febr. 18. 22:07
 7/8 anonim válasza:

Teljesen megértelek.én is voltam hasonló helyzetben.sokáig csak egy zene is "felszakította"nálam a régi érzéseket.:/De én azt tanácsolom,hogy ne fuss se busz se fiú után,majd jön a következő.:))

Jaa,és az első válaszolónak: elég nevettséges amit írtál:Dki mond ilyet,hogy zavarja ha lát 15-16 éveseket csókolózni??:Duramatyám:D:D

2011. febr. 19. 00:29
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsó:Köszi,azt hiszem igazad van..:\
2011. febr. 19. 16:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!