Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha megválaszthatnátok akkor is azzal a férfival veszítenétek el újra a szüzességeteket akivel ez megtörtént?
Figyelt kérdés
Vagy inkább a mostani barátotokkal (ha nem az első a mostani)2011. febr. 18. 20:36
1/9 anonim válasza:
Mostanival. Még egyszer nem lennék olyan h.lye, hogy odaadjam magam az elsőnek.
3/9 anonim válasza:
Én igen! Pedig már nem vagyunk együtt.
4/9 anonim válasza:
az az igazság h tudom h az első a legdurvább meg minden, de én egy olyan pasival veszítettem el akit még csak nem is szerettem, csak nagyon vonzódtam hozzá. de nem bántam meg, mert úgy gondolom h mindegyik új pasinál én még szűznek érzem magam, mert még nem tom h mik a szokásai az ágyban, még bizonytalan vok abban h neki mi a jó, de én még egyik pasival való szexelésemet sem bántam meg.
20/L
5/9 anonim válasza:
Nem! Pedig majdnem 18 éves voltam, hogy elvesztettem...Mai fejjel nem hagynám. :)
23Nő
7/9 anonim válasza:
nekem az első ffi a férjem lett :) persze évekkel később :) szóval a válasz az ,hogy nem változtatnék semmin :) boldogok vagyunk :)
8/9 anonim válasza:
Nem értem azt, aki azt mondja, hogy nem.
Ugyan elég rosszra fordult a kapcsolatom azzal a fiúval, de kellett az a kapcsolat ahhoz, hogy tanuljak belőle, és a későbbi kapcsolataim zökkenőmentesebbek legyenek.
9/9 anonim válasza:
Mi imádtuk egymást az elsővel, tragikus vége lett a kapcsolatnak, de az első éjszakát nem változtatnám meg, mert csodás volt...viszont ha lehetne kitépném a szívemből, mert nagyon-nagyon fájt...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!