Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért akkora erénycsősz mindenki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora erénycsősz mindenki?

Figyelt kérdés
Akárhány kérdésben olvasom az egy éjszakás kaland, nyitott kapcsolat, szabad szexualitás és hasonló kifejezéseket, mindig önjelölt ítélkezők negatív bejegyzéseit olvasok, melyek a tárgyilagosság helyett inkább idomítóan túlfűtöttek. Pedig a való életben meg milyen sokan félrelépnek, egyéjszakáznak stb stb.
2011. febr. 18. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Mert az emberek ítélkeznek. Gondolom az asszociációs kérdést olvastad te is, ahol mindenki le lett pontozva, aki nem az erkölcstelen szót írta, pedig az asszociáció pont azért asszociáció, mert nem véleménynyilvánítás.

Soha nem ítélek meg valakit a szexuális viszonyai miatt és nem is nézek le emiatt senkit, aki másokat les, annak magával van baja, szóval részemről egy mosoly az ilyen embereknek, majd megelégednek magukkal és akkor békén hagyják az embereket. És ezt úgy mondom, hogy nem vagyok egyéjszakás kaland párti,csak ismerem ezeket a másokat megszóló embereket.

2011. febr. 18. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Mert mindenki tudja, mi a helyes, de az adott helyzetben legtöbben megteszik azt, amit addig a legjobban elítéltek.
2011. febr. 18. 18:15
 3/9 Stojkovic ***** válasza:
100%

Vannak akik elítélik az ilyesmit, mások meg nem. Mindenkinek megvan a maga értékrendje és erkölcsi normája...

Mindenki elmondja a véleményét és annyi.

2011. febr. 18. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Te is erénycsősz vagy.
2011. febr. 18. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért mert bár hibázik az ember, nem jelenti azt, hogy erényt kell belőle faragni, büszkének kell lenni rá és még biztatni is kéne a többieket ugyanilyenre. Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgok nem helyesek. A normálisabbja - még ha ő maga is hibázik - nem azt csinálja, hogy "komám beleestem a kútba, essél bele akkor te is"! Vagyis nem "erénycsőszködés" ez, de nehogymár azért kelljen bocsánatot kérni, hogy nem propagáljuk a megcsalást, és a többi visszataszító dolgot!

Egy normális ember ezekre a dolgokra nem büszke, és ha ő maga is elköveti, talán nem szeretné ha más is elkövetné. nem tudom ebben mi olyan nehéz felfogni.

2011. febr. 18. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Reményik Sándor: Ne ítélj

Istenem, add, hogy ne ítéljek –

Mit tudom én, honnan ered,

Micsoda mélységből a vétek,

Az enyém és a másoké,

Az egyesé, a népeké.

Istenem, add, hogy ne ítéljek.

Istenem, add, hogy ne bíráljak:

Erényt, hibát és tévedést

Egy óriás összhangnak lássak –

A dolgok olyan bonyolultak

És végül mégis mindenek

Elhalkulnak és kisimulnak

És lábaidhoz együtt hullnak.

Mi olyan együgyűn ítélünk

S a dolgok olyan bonyolultak.

Istenem, add, hogy minél halkabb legyek –

Versben, s mindennapi beszédben

Csak a szükségeset beszéljem.

De akkor szómban súly legyen s erő

S mégis egyre inkább simogatás:

Ezer kardos szónál többet tevő.

S végül ne legyek más, mint egy szelíd igen vagy nem,

De egyre inkább csak igen.

Mindenre ámen és igen.

Szelíd lepke, mely a szívek kelyhére ül.

Ámen. Igen. És a gonosztól van

Minden azonfelül.

2011. febr. 18. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Az általános és a szexuális erkölcs összefügg, ha az egyik romlik, akkor a másik is, és ha az egyik javul, akkor tán a másik is. Na meg az emberek alapvetően hülyék, csinálják a sok rosszat, de ha senki nem mondja meg nekik, mi a jó, akkor honnan tudnák? Mi megmondjuk. Kell az ellenoldal, pláne most, amikor a romlás már-már kritikus szinten tart. Ja, és én nem ilyen bort iszik, vizet prédikál-típus vagyok, amit elvárok másoktól, az a minimum, hogy én is megteszem. (avagy no egyéjszakás, no "csak szex", no nyitott kapcsolat ésatöbbi)

Az meg, hogy hogy merünk beleszólni más életébe... hát úgy, hogy övéké is ez a Föld, a fiatalok akkor is itt lesznek még, amikor mi már nem, meg az ő gyerekeik, és igazán nem kéne tönkretenni. Egyszer ezekből lesznek a buszvezetők, orvosok, építészek (vagy már most is azok), és erkölcstelen emberre nem bízom magam. Vagy ha ez nem hat meg, majd egy ilyen "szabad szexualitású" emberke jön a gyerekeddel szembe az utcán, és majd beavatja a szabad szexualitásba...

2011. febr. 18. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Így van ahogy az utolsó írja. Ha olyan jó az erkölcstelenség, akkor örülnétek neki ha a gyerekeiteket elkapná egy menetre valami pedofil? Ha nem, akkor a ti logikátok szerint álszentek, prűdek, maradiak vagytok! Öngól
2011. febr. 18. 20:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de bűncselekmény és egyéjszakás kaland között bőven van különbség. Az, hogy valakinek több partnere van egyáltalán nem jelenti, hogy pedofil lenne vagy bármi egyéb bűnözésben részt venne. Azért elég durva, hogy ezt egy lapon említitek.
2011. febr. 18. 21:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!