Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdeményezzek szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek szexuális kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Le szeretnék feküdni a legjobb barátommal,már kétszer megtörtént,de újra szeretném.Hogy kezdeményezzek? Mondjam meg neki nyíltan,vagy utalgassak rá? Sajnos sokszor jön filmezni hozzánk,így erre nemtudok hivatkozni.18/L
2011. febr. 18. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha valóban legjobb barát, akkor nyíltan mondd meg. ;)
2011. febr. 18. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a mozdulataid elárulják, mit akarsz, legközelebb is menni fog. De miért nem jártok inkább? Ha már egy barátnak jó, akkor a barátnak is jó. Nem? Úgysincs fiú-lány barátság.

Na de eddig hogy csináltad, hogy már 2x sikerült?

2011. febr. 18. 18:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék többet tőle,imádom mint barátot,ő is engem,de már 3 éve tart ez a dolog,és egyikünknek sem jutott az eszébe kapcsolat.Eddig egyszer egy osztálykiránduláson,máskor pedig áthívott magához aludni,és így,de most én akarok kezdeményezni
2011. febr. 18. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre fogok válaszolni, de tök jólesik olvasni, hogy van, akinél működik ez a dolog, hogy a legjobb baráttal összejár szexelni egyet :$ Nekem miért nem sikerül ez sosem? :D
2011. febr. 18. 18:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Neked miért nem sikerül? Van egy jóbarátod aki fiú? Kezdeményezett? kezdeményeztél már? Egyikőtök esetleg többet akart érzelmileg mint a másik?
2011. febr. 18. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát csak mondd meg neki. Ha már kétszer megtörtént, akkor kétlem, hogy a harmadikra nemet mondana...

A következő filmezést intézd úgy, h. ne legyen otthon senki. És előtte közölheted vele jelzésképpen direkt, h. nem lesz otthon senki...csak kettesben...és, h. már nagyon várod... Legyél huncut, és csak egy picit rámenős, szerintem menni fog, nem egy tutyimutyi csajnak tűnsz, már csak azért sem, mert ilyen kérdést írtál ki ;)

Remélhetőleg leesik neki a dolog. Aztán ha odaért fogadd egy szexi ruciban, nem kell gálában, csak vmi egyszerű otthoni feszülős mélyen kivágott felső. Onnantól kezdve meg majd csak alakul valahogy.

2011. febr. 18. 18:24
 7/8 anonim válasza:
szerintem csak jól erőszakold meg. xDDD
2011. febr. 18. 18:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2011. febr. 18. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!