Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 13 évesen korai a szex vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évesen korai a szex vagy a csók?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 08:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%

A csók..hát nem tudom, elég sok illemtani szabályt rugnátok fel vele.

A sex az 1 értelműen mehet!!:D

2011. febr. 18. 08:40
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
A csók talán még belefér, de a szex semmiképpen sem! 13 évesen ne akarj szexelni, hidd el, nem vagy még érett rá, bármennyire is azt hiszed. Ráérsz még, semmiről nem maradsz le, ha 3-4 évet vársz.
2011. febr. 18. 08:40
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

A csók mehet, persze nem két szó után, 10 perces randi végén. :)

A szexet nemes egyszerűséggel még a törvény is bünteti.

Ráérsz még, semmiről nem fogsz lemaradni.

Azt nem is említve, hogy a tested is másképp fog kinézni 16-18 évesen (de még jövőre is sokat változhatsz), és akár fiú vagy, akár lány, okozhatsz csalódást a partnernek, ha nem felelsz meg a várakozásainak.

Ennyi idős, éretlen, melletlen, "kopasz p..is" kislányok max a pedofiloknak jönnek be, az meg nem a legjobb kezdet a nemiélethez, ha egy beteg állatnak hagyod magad megrontani.

A 13 kisfiúk nemiszerve ... hát, pisilni jó lesz... de másra majd akkor használd, ha már elérte a teljes méretét. :)

2011. febr. 18. 08:57
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
A szex mindenképpen korai, a csók ha ennél tovább nem mentek, akkor talán belefér. De semmiképp nem szexelj!!!
2011. febr. 18. 09:06
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
IGEN!
2011. febr. 18. 10:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A csók nem, én 12 évesen csókolóztam először az akkori szerelmemmel, nincs abban semmi rossz :). De a szeretkezéssel, pettinggel mindenképpen várni kell! Nem véletlenül bünteti a törvény 14 év alatt. Megértem, hogy tombolnak a hormonok, és nem minden 13 éves néz ki kislányként (én nagyon hamar (9 évesen) kezdtem menstruálni, szőrösödtem, C-kosaras mellem volt 12 évesen, tehát nem úgy néztem ki testileg, mint egy általános iskolás, de ez nem jelent semmit!). Ilyenkor még csak olvass szexuális felvilágosító oldalakat/könyveket, hogy amikor arra kerül a sor évek múlva, akkor tudj felelősségteljesen védekezni, mert ez a legfontosabb. Ráérsz még a szexszel, nem maradsz le semmiről!
2011. febr. 18. 11:28
 7/11 anonim válasza:
100%
én 12 éves koromba jöttem össze a barátommal.Most 15 vagyok és még mindig nem feküdtünk le,mert én úgy gondolom hogy nem helyes ilyen korán.Mostmár valószinüleg meg fog történni,de 13éves koromba már megmondtam hogy nem lesz egy ideig semmi ilyesmi.
2011. febr. 18. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
AZ!
2011. febr. 18. 12:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Korai!
2011. febr. 18. 13:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Csók még valahogy elmegy, de töcskölni nem kéne.
2011. máj. 1. 14:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!