Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
16 vagyok és szégyen nem szégyen és még egy kielégítésben sem volt részem.A barátommal viszont most ezt tervezzük:PDe nem tudom hogy ez hogy megy?:Pvan egy két sejtelmem a dologról csak nem tom hogy hogyan hangoskodjak?nem tudom milyen dolgokat csinálhatok én is?
2011. febr. 18. 07:13
 1/1 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell hangoskodnod. :-) Igazából majd egymást fogjátok felfedezni, hogy kinek mi a jó ezt nagyon más nem tudja elmondani. Az alapoknak pedig egy felvilágosító füzetben utána tudsz nézni.
2011. febr. 18. 08:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!