Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem megy a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy a szex?

Figyelt kérdés

kérlek ne ítéljetek a kérdésemért.

18éves lány vagyok és nemrég ért véget az első komoly kapcsolatom.ő volt az első számomra,az újrakezdés reménytelen.néha úgy érzem,szeretem,néha más pasikra vágyom.ha az érzés vegyes akkor mostmár kezdek kilábalni belőle ugye?

ehhez kapcsolódik a kérdésem.van egy srác,aki bejön,nagyon tetszik,szexuálisan vonz.de nehéz megtenni a lépést,hogy lefeküdjek vele,pedig szeretnék.

annyi lány van,aki mindenkivel le tud feküdni,de nekem nem megy,egyszerűen félek,hogy nem leszek elég jó.

az élet arról szól,h tapasztalatot szerezzünk (nem szeretnék elkurvulni,mint már említettem,a barátom volt az első)

szeretném megtudni,milyen másokkal együtt lenni de annyira félek,és állandóan az van a fejembe hogy miért szerezzek örömöt annak akit nem szeretek.

de meg akarom tenni. tippek ?

2011. febr. 18. 01:26
 1/2 A kérdező kommentje:
azt még kifelejtettem,hogy borzasztóan szégyenlős vagyok,és a volt barátommal fél évig tartott,hogy lekűzdjem ezt..
2011. febr. 18. 01:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Amíg nem jön ösztönösen,természetesen a vágy az érzés,ne hagyd hogy rád legyen erőltetve semmi.

Ha meg ezek ellenére meg akarod tenni,azt Csernus doki úgy nevezi,hogy önmagunk megerőszakolása.

Ha ennyire érzékeny vagy,utána még undorodnál is magadtól.

2011. febr. 18. 01:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!