Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen rendszerességgel mentek bele egyéjszakás kalandokba? És utána melyiket mánjátok meg?
Figyelt kérdés
Kell e hozzá pl ,hogy nem voltatok fiúval x hója ,vagy ki vagytok borulva.Vagy akármi.2011. febr. 17. 21:13
1/9 anonim válasza:
A hirtelen kiborulás előidézhet ilyesmit, de én nem megyek bele, viszont nem ítélem el, aki ilyet tesz.
4/9 anonim válasza:
Én sem , soha. Ha szexhiányom van arra jó a maszti is:)
5/9 anonim válasza:
én sem ítélem el annyit hozzátennék, ha jólesik, csinálja.
6/9 anonim válasza:
Amelyik sohával kezdi,az már rég rossz.:D
7/9 anonim válasza:
Csajooook!! Neh legyetek álszentek!! Igenis megesik néha,meg kell is!!!
Cak sex és más semmi....:D
8/9 anonim válasza:
Csak akkor ha a pasasnak a seggéből is pénz folyik, vagy ha takony részegek, exbarát "kiheverése", satöbbi.
9/9 anonim válasza:
Utolsonal a pont.Kell hozza valami serelem(egy icipici:),hogy legyen mire kenni),es sok-sok pia!Rendszeresseggel nem megyunk am bele,de minel jobban belemrugnak,annal nagyobbat rugok vissza.Es meg nem bantam meg semmit,ha igy lenne nem tennem meg soha.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!