Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Popo szex után mit csinálsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popo szex után mit csinálsz ha a pasi beleélvez a popódba? Kikakilod, vagy benned marad egy darabig vagy nem élvez beléd?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 20:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%
NEm tudom hogy mi történik a spermával, nekem még nem jött ki, gondolom kikakilom.
2011. febr. 17. 20:36
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem kicsurog mert eléggé pang már...

Józsi

2011. febr. 17. 20:44
 3/24 anonim ***** válasza:
78%

A kérdés első mondata logikailag összeegyeztethetetlen a második mondat végével.

Egyébként bennem marad egy darabig.

2011. febr. 17. 20:46
 4/24 anonim ***** válasza:
65%

A barátnőm popsijából nem folyik ki, legalábbis nem rögtön.

A puncijából rögtön kifolyik.

2011. febr. 17. 20:51
 5/24 anonim ***** válasza:
29%
Nem vettem észre, hogy kicsurogna mint a punciból. Szerintem egy jó része felszívódik, legalábbis a használható anyagok. És mivel az egész használható, hát az egész felszívódik, mint a kúpok. A végbélnek ez a funkciója, ami hasznos visszanyerni.
2011. febr. 17. 20:53
 6/24 Dilettáns döggomba ***** válasza:
84%
Sose popószexelünk óvszer nélkül.
2011. febr. 17. 20:57
 7/24 anonim ***** válasza:
83%
Azért az durva, hogy szinte mindenki elmondja ezzel való tapasztalatait, élményeit. Ezek szerint több felelőtlen ember van, mint gondolnánk. Az tény, hogy az egy "fertő", és óvszerrel kell védekezni olyankor.
2011. febr. 17. 21:04
 8/24 anonim ***** válasza:
84%

"Szerintem egy jó része felszívódik, legalábbis a használható anyagok. És mivel az egész használható, hát az egész felszívódik, mint a kúpok. A végbélnek ez a funkciója, ami hasznos visszanyerni."

Jaj, ilyen butaságot is rég hallottam már :S A vesének valóban ez a feladata, de a végbélnek egyáltalán nem. Esetleg a vastagbélről lehet elmondani, hogy a vizet visszaszívja, de a végbélnek egyedül a salakanyag tartása/ürítése a funkciója. Ha valaki alkoholt önt a végbelébe, akkor az valóban felszívódhat, hiszen nyálkahártyáról van szó, de nem azért mert olyan hasznos. Legalább az emberi test legalapvetőbb funkcióival legyünk tisztában.... Hogy nem feltétlenül folyik ki, az csak a kis mennyiségének köszönhető.

Mi nagyon ritkán análszexelünk, de ha mégis, akkor csak gumiban a fertőzések elkerülése végett, így nincs minek felszívódnia, vagy kifolynia. Egyébként az anális szexhez kötelezően gumit kéne használni, hiszen a kórokozók még egy beöntés ellenére is a végbélben maradnak, ami gyulladást, és meddőséget okozhat...

2011. febr. 17. 21:06
 9/24 anonim ***** válasza:
20%

21:06-os agyaska!

A vese felelős a vízben oldékony bomlástermékek kiválasztásáért. Azaz nem szív fel semmit. A végbél, a vastagbél része, utolsó szakasza. Mivel a végbél vékony falú és gazdag vérellátású a belekerülő és oldódó anyagok felszívódnak. Lásd végbél kúp. Nem vastagbélkúp agyaska! Szóval mielőtt hülyeségeket beszélsz nézz utána, ne a saját szárazkútfejedből próbálj meríteni.

2011. febr. 17. 22:11
 10/24 Dilettáns döggomba ***** válasza:
29%
Te is nagyon okos vagy. A végbél a vastagbél vége. u_u"
2011. febr. 17. 22:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!