Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdnétek Edward May-ával?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edvik kérdése:

Lefeküdnétek Edward May-ával?

Figyelt kérdés
én igen
2011. febr. 17. 19:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%

Ja persze, te lefeküdtél Edward Maya-val, mi? Én meg a Pápa eltitkolt lánya vagyok!

FAKE!

2011. febr. 17. 20:04
 12/25 anonim ***** válasza:
Manapság miért lett ilyen nagy téma Edvard Maya?
2011. febr. 17. 20:08
 13/25 anonim ***** válasza:

Persze, hogy kamu, ez olyan nyilvánvaló, hogy kár emiatt háborogni.

Amúgy ki a halál az az Edward Maya? (költői kérdés, nem vagyok rá kíváncsi...)

16/L

2011. febr. 17. 20:11
 14/25 anonim ***** válasza:
az előző kérdésben még azt mondogattad h te úgy szeretnéd ha szexelne veled... ennyit erről...
2011. febr. 17. 20:12
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Klassz. Az életkorod egyenlő az IQ szinteddel.
2011. febr. 17. 20:16
 16/25 anonim ***** válasza:
50%

Google el rákerestem mert nem tudtam ki az névről.

első találat Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love (OFFICIAL VIDEO) el is felejtettem milyen jó kis muzsika :D

2011. febr. 17. 20:27
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
uff de szánalmas vagy.. mivel ennyire idegesitően nem tudsz magaddal mit kezdeni ezért edward maya csak bottal piszkálna téged és neked örökre csak egy álom marad -.- jah és hogyha azt mondod kapjuk be biztos van kb 1centis fszod szal edward maya-t szerintem majd hanyagold a hülyeségeiddel ha esetleg találkoznál vele mert a legjobb esetben kiröhögne és megfejelne ... :DDD de nem azért mert alapbol rossz ember hanem mert annyira szánalmas vagy hogy csak egy pár dugásra kellene neked tehát ne is álmodozz a hülyeségeidről oké? és főleg hanyagolj minket a szrjaiddal mert ahj nagyon fárasztó vagy -.-" :S
2011. febr. 17. 20:34
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
már megint te vagy az te lány! te jó ég....
2011. febr. 17. 20:52
 19/25 anonim ***** válasza:

Ez az Edvard Maya nem olyan hatalmas sztár hogy ne kaphatná meg akárki.Egy büdös romanyeszku.Szánalmas,tehetségtelen......stb....pfúúúj.

Csak sajnálni tudlak,ha hozzádért azzal a dzsipszi kezével.

2011. febr. 17. 21:12
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

*idegesitoen affektalo, nyavogos hangon olvasando*

"Basszus! Ez olyan durvcsi...mar tok regota csak Edward Mayara gondolok...olyan kis cukika...basszus...ajjjj, ugy lefekcsiznek vele...ma mar muszaj volt masztikaznom egyet a pink vibrikemmel, annyira nem birtam magammal...tuti, hogy a kovetkezo koncijan ra fogok maszni...ajjj, szerintem bizti, hogy van eselyem...aaaaannyira szerizeeeeeeeem..."

Rovid reszlet a kerdezo naplojabol

2011. febr. 17. 21:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!