Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet mysize nevű ovszert venni?
Figyelt kérdés
már egy pár helyen kerestem a mysize nevü ovszert, de ilyet még sehol nem találtam...
ti tudjátok hogy hol lehet ilyet venni?? (nem interneten akarok rendelni, hanem egy boltba szeretnék venni!!!
2011. febr. 17. 19:16
1/15 anonim válasza:
A Tescoba vannak óvszerek. Lehet, hogy ezt a mysize-t láttam, de nem 100%
2/15 anonim válasza:
énis így vagyok ezzel.. melyik méretet keresed am?
ugyanezt az óvszert kersem énis :D
3/15 A kérdező kommentje:
nekem vagy 49mm-es vagy 47mm-es kéne...
2011. febr. 17. 19:30
5/15 fegyvernepper válasza:
Inkább először tusfürdőt vegyél... Lefogadom inkább b*szol mint fürdesz... Felbassza az agyam, hogy ennyi nyomorék kérdés van itt... -.-"
6/15 anonim válasza:
Kedves 19:41!
1. Ha szerinted ezek a kérdések nyomorékok, mond minek vagy itt?!
2. Ne ozd meg a sértő dolgokat, ha nem tudsz a kedves kérdezőnek segíteni! Inkább fogd be a szád, és tartsd meg magadnak a véleményed!
Köszönöm.
7/15 A kérdező kommentje:
igaza van az utolsónak, nem azt kérdeztem h szted mit vegyek, hanem hogy hol lehet venni azt amit kérdeztem...!!!
2011. febr. 17. 20:38
8/15 anonim válasza:
a srác 16 éves alatt van kicsi a farka és vékony azért kersi ezt az óvszert.
9/15 A kérdező kommentje:
majdnem jó, csak az h már multam 16!
2011. febr. 18. 08:31
10/15 anonim válasza:
kinemszarjale! mert én magasról! a fejedre!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!