Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mibe aludjak a barátom előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibe aludjak a barátom előtt hagyományos "lógós" pizsama, vagy tiszta párducmintás?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, amiben jól érzed magad! Ha szaglik az gáz,legyen tiszta:)
2011. febr. 17. 18:30
 2/11 anonim ***** válasza:
tangában,vagy bugyiban...attól függ mit viselsz,és egy toppban :D Minek túlöltözni? Meleged legyen? XD
2011. febr. 17. 18:34
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem Éva kosztüm lenne a legjobb megoldás. még a mintája is tetszene a barátodnak sztem.. :D
2011. febr. 17. 18:45
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem egy bugyi és egy nagy lógós póló nagyon jó hatást gyakorolna.(rám legalábbis:)
2011. febr. 17. 19:01
 5/11 Moszuke ***** válasza:
lógós..:) az alá könnyen belehet nyúlni és hamarabb le is lehet rángatni:)
2011. febr. 17. 19:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Én tangába és nagy lógós pólóban szoktam alodni a barátom előtt, meg alapból is. Tiszta legyen, az a lényeg.
2011. febr. 17. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Boxer egy pólóval vagy toppal
2011. febr. 17. 19:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Én pólóban - bugyiban szoktam aludni a barátommal (néha meztelenül, ha úgy jön ki, hogy bealszunk szex után), ha hideg van,akkor pluszban pamut pizsamaalsó. Ha nincs rendesen befűtve, nyugodtan aludj rendes pizsamában, nehogy már ezen múljon.
2011. febr. 17. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Vegyél egy nagyon szexi hálóinget, ami még kényelmes is. MEGTÉRÜLŐ befektetés :)
2011. febr. 17. 20:08
 10/11 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy. ha az én barátnőm lennél így is úgy is aládnyúlnék majd levenném :)
2011. febr. 17. 20:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!