Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megoldani, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megoldani, ha nagyban eltérnek a szexuális igényeitek a párotokkal?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 08:47
 1/7 Lézer Anton válasza:

Attól függ, mennyi a "nagyban".

Az ilyen meg tudja ölni a kapcsolatot, hosszú távon nem tesz jót.

2011. febr. 17. 08:53
 2/7 anonim válasza:
alkalmazkodsz.
2011. febr. 17. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nagyban eltérnek? Mert nem mindegy, miről beszélünk. Mondjuk ha ő durvább dolgokra bukik (pisi, kakiszex és hasonlók) és én nekem nem oké az ilyesmi, akkor semennyire nem összeegyeztethető. De kisebb dolgokban még lehet kompromisszumot kötni. Ha meg nem megy, akkor nem kell erőltetni.
2011. febr. 17. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Alkalmazkodunk!!!!

Kielégítem kézzel vagy szájjal. Vagy ha éppen nekem vannak nagyobb igényeim, akkor megújjaz, mert nálunk ez is előfordul.

2011. febr. 17. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Vannak olyan dolgok, amiket otthon nem erőltetek. Ezért vannak a profi szolgáltatók.
2011. febr. 17. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Én arra gondoltam, hogy egyikőtök többször szeretné, mint a másik.
2011. febr. 17. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:

egyet

0rtek az utolsóval, csak én elôbb megpróbálok itthon mindent, de ha nem hát nem. Ahogy mondtad, ezért vannak a profi szolgáltatók... csak szerintem nem elég biztosnságos, igy én 1 szolgáltatót veszek igénybe, neki is ugyanazok a gondjai otthon.. baráti alapon segítünk egymáson :)

vagy ha nem a gyakoriságra gondoltál kedves kérdezô, hát én nem fogok olyasmit csinálni ami nekem nem jó, ha olyanra vágyik azt keresse másnál. És jobb ha ô is csak azt csinálja amit akar (ezért inkább el sem mondom mit szeretnék még), ha meg ez nem elég megkapom máshol.

2012. márc. 9. 10:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!