Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorítóan érzem magam, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorítóan érzem magam, és nem tudok mit csinálni. Hogy tereljem el a gondolataimat?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, épp az esküvőmre készülök. De újra meg újra eszembe jut, hogy hány emberrel feküdtem le, és elfog a sírás, gusztustalannak érzem magam, és rohanok zuhanyozni. Ilyenkor nincs kedvem a páromhoz sem, gondolkodóba esek, hogy nem is akarok hozzá menni, mert nem érdemlem meg a boldogságot. A szüzességemet a 15. születés napomon veszítettem el, azt sem tudtam mi történik, talán egy percig tartott, nem is mondhatom annak, hogy akkor lefeküdtem valakivel, de közben mégis. Akkor azzal a fiúval összejöttünk, mert én nem tudtam mit csinálni, azt hittem, ez egy jó döntés lesz, vele többször lefeküdtem innentől, sokkal idősebb volt nálam. Utána szinte rögtön összejöttem egy olyan fiúval, akitől undorodtam, csak azért voltunk együtt, hogy megmutassam valakinek, hogy képes vagyok erre. Csak hetekig akartam vele lenni, de nem tudtam Tőle megszabadulni, fél évig voltunk együtt, ez alatt többször lefeküdtünk kényszerből. Aztán lefeküdtem azzal a fiúval akivel mind ezek közben szerelmes voltam. Még a 16. születésnapom előtt megismertem életem szerelmét, azt azt embert, akivel közös jövőt tervezünk, azt akihez most hozzá mennék. Ő megcsalt engem, nekem Ő az első barátom, akihez hűséges vagyok. Nem érdekel már a félrelépése, vele szeretnék megöregedni, de annyira elriaszt az élettől, és minden testi érintkezéstől a múltam, ezek a dolgaim, hogy néha úgy érzem, képtelen vagyok.
2011. febr. 17. 01:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, egytől egyig mind erőt adtak, és meg is mosolyogtattak sorjában. Az egyik válaszoló viszont azt írta, hogy lehet nem is a számokkal van bajom, hanem az bánt, hogy olyan emberekkel feküdtem le, akikkel nem akartam, vagy olyanokkal akiktől undorodtam. Igen, ez lehet az oka, az, hogy nem olyan emberek értek hozzám, akiktől szerettem volna, hogy hozzám érjenek. A kérdés nem kamu, ezek szerint tényleg ennyire prűd és álszent vagyok magammal szemben. A zuhanyzás pedig akkor egyáltalán nem tűnt erős túlreagálásnak, minden egyes szex után, muszáj volt leszednem magamról, azt, hogy hozzám ért, itt is, itt is, itt is. Most pedig csak az emlék, ez már tényleg lehet túlreagálás. Annak én is örülök, hogy ilyen fiatalon "éltem ki magam", és nem akkor akarok majd élni, amikor három gyerekem van, és szerető férjem, ugyan akkor ez a kiélés olyanokkal történt, akiket gusztustalannak tartottam (A mostani párom, és a gyerekkori szerelmem kivételével.) és ezzel megint visszajutottam oda, amit először írtam. Mindenkinek ment a zöld tappancs.
2011. febr. 17. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

eskü ide vagy oda én képtelen lennék hozzámenni 22 évesen egy sráchoz,aki már egyszer megcsalt.Ez az egyetlen dolog,amit nem bocsájtanék meg soha senkinek!

"akivel közös jövőt tervezünk, azt akihez most hozzá mennék. Ő megcsalt engem, nekem Ő az első barátom, akihez hűséges vagyok."

Plusz te kőkeményen magától a szextől undorodsz,és nem a pasiktól v a hibáidtól!

Bocs de nagyon mártír vagy,mert most leírod hogy jaj te mennyi pasival voltál együtt!Kit érdekel az már?Én is egy csomó pasival voltam már,és most megtaláltam életem szerelmét,akivel 2éve együtt vagyunk,és minden tökéletes.

Elmondhatod te is legalább h jól kiszórakoztad magad az életben,de még mindig nem eléggé.Én hülye lennék olyan emberhez hozzá menni aki megcsalt.Tök mindegy hány éves volt akkor,és miért tette.Lényeg,h megcsalt.

Ne neked legyen lelkiismeretfurdalásod.

2011. febr. 17. 12:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Én sem lennék rá büszke, ha valakivel olyan fiatal koromban "kényszerből" (gondolom azért nem nemi erőszak volt) feküdtem volna le, nuku szerelmes, stb... Ráadásul full korai!
2011. febr. 17. 13:24
 14/15 A kérdező kommentje:
12:55! A szextől nem undorodom egyáltalán. A mostani párommal nagyon szeretem, semmi undor nincs bennem. Egy darabig volt, az emlékek miatt, és nem mártír akartam lenni, azzal, hogy elmondtam, azért mondtam el, hogy érthető legyen a kérdés. A megcsalással egyet értek, de vannak helyzetek, amikor meg kell bocsátani, ez egy olyan volt, mindig van egy utolsó esély. De tetszik a hozzáállásod, fölpontoztalak.
2011. febr. 17. 13:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Keress fel egy orvost, te beteg vagy !!!
2011. febr. 17. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!