Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olyan van, hogy egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan van, hogy egy pasi annyira fáradt legyen, hogy a masodik menetnel mar nem all fel neki? vagyis mindig lelankad meg akkor is, ha a nö szopja?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Meg az elsonel is elofordulhat, hat nem egy gep az, hogy minden szopasra felalljon, probald ki, egesz nap hord zsakokat, majd fuss 5 km-t, lassuk estere mennyire nedvesedsz.
2011. febr. 16. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Ahh ez most komolyan emberi kérdés ?

Nem tudom h van ez, de egy idő után már azt hiszem, hogy ezeket nem is emberek kérdezik, hanem van egy bullshit generátor, és az dob be percenkén hülye kérdéseket...

Ezt nem lehet megállapítani, egyénenként változik...Elélvezés után egy ideig aszexuális a férfi, mint azt bizonyára te is tudod..na most van aki többször is bírja, van aki kevésbé,egyénenként változik

2011. febr. 16. 21:38
 3/8 Cleptomaniac ***** válasza:
100%
Van, aki magömlés/orgazmus után 5 perccel újra kemény, van, akinek órák kellenek a regenerálódáshoz. Egyén-, kor-, helyzet-, stresszfüggő a dolog.
2011. febr. 16. 21:38
 4/8 A kérdező kommentje:
lehet hülyenek tunik a kerdes...de!ha eddig az egymas utani 5. menet sem okozott gondot akkor azert ez legge nagy valtozas....
2011. febr. 16. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:

hogyne lenne! ha nagyon kivagyok akkor akár napokig nem kívánom a dolgot, csak az alvást... nemhogy második menet.

persze ha kipihentség van és minden oké akkor aztán ereszd el a hajamat. fizikai fáradtság és a stressz is befolyásolja azt, hogy állnak a dolgok.

23

2011. febr. 16. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Bullshit generátor.:DDDDDDEzen feküdtem.
2011. febr. 16. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

"Nem tudom h van ez, de egy idő után már azt hiszem, hogy ezeket nem is emberek kérdezik, hanem van egy bullshit generátor, és az dob be percenkén hülye kérdéseket... "

Pont ugyan ezen gondolkoztam a napokban. Nézem a buszon az embereket, és belegondolok hogy ezek az emberek írogatnak ide ehez hasonló bődületes hülyeségeket. És ezek ott vannak a közelembe...Köztünk járnak...Félelmetes...

2011. febr. 16. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha sokat ivott szeszes italt, akkor tuti! Bár, ha feláll, akkor utána már sinen van a dolog.
2011. febr. 16. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!