Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gyógyvízben szabad szeretkezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyvízben szabad szeretkezni?

Figyelt kérdés

Óvszer nélkül vízben nem fura érzés a behatolás?

Mekkora az esélye hogy valami fertőzést kapjak el ha ott szeretkezünk? (öreg mamik, papik meg egyebek miatt kérdezem)

2011. febr. 16. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
lerohad a szerszám...
2011. febr. 16. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát h elkaphatsz e valamit azt nem tudom de más emberek előtt nem érzed cikinek ?

Mondjuk mar 1x szemem előtt csinálták a vízbe :)).....

2011. febr. 16. 20:38
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem a barátom szemszögéből kérdeztem okoskán, és az ilyeneket KÉREM MELLŐZNI!

Hülyeségekre nem vagyok kíváncsi.

20/L

2011. febr. 16. 20:38
 4/10 A kérdező kommentje:

20:38-as

Van egy tuti kis kinti fürdő, zárás előtt fél órával kell csak elhagyni a medencét, kinn a szabadban a meleg vízben ugy hogy egy lélek sincs ott számomra romantikus :)

2011. febr. 16. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos h romantikus:)

Csak mondtam hogy ha nem este hanem délután és lennének ott emberek az azért... szerintem durva

2011. febr. 16. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
most nem azért,de komolyan mondom hogy lerohad... belefinganak az öregek,meg kitudja mi bajuk van azoknak,bár én bele se szeretek utánuk menni a vízbe... te dolgod..
2011. febr. 16. 20:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Szégyenlős vagyok kicsit szóval mások előtt soha semmilyen helyzetben :)
2011. febr. 16. 20:43
 8/10 PT-Daniel ***** válasza:

:D ezt mar mi is megjatszottuk parszor.

Egeszsegügyileg nem kell tartani semmitöl, mert fertötlenitöszer van a vizben. Elöször furcsa erzes, de hidd el, nagyon jo!

2011. febr. 16. 20:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig meleg vízben akármilyen fertőzést összeszedhetsz.

De nem tudom miért akadsz ki a papik meg a mamik miatt. Elhiheted, a többi embernek az is épp olyan gusztustalan, hogy mindenféle nedvetek belekerül a vízbe (puncinedv, előváladék), mint az, hogy vki belepisil.

Lehet én vagyok maradi, de fene se akarna olyan vízben pancsikolni, amiben mások dugtak.

2011. febr. 16. 21:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahol sok ember megfordul ott nem célszerű! Ki tudja mivel lesz gazdagabb az ember. Otthon a fürdőkádban simán. Jó dolog!
2011. febr. 16. 21:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!