Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexelés (egyéb megoldás? )?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelés (egyéb megoldás? )?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és dugni szeretnék egy lánnyal csak hát itt a közelben eléggé nehéz lenne. Marad a maszturbálás? F/13
2011. febr. 16. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:

sztem ne ezen törd a fejed :))

amúgy meg csak van lány, aki lefeküdne veled, lehet fizetned kellene érte :))

2011. febr. 16. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
pénzzel minden megoldható. de én még várnék vele amig legalább kijárom a nyolcat...
2011. febr. 16. 20:26
 3/10 anonim ***** válasza:
azt reméled majd rádír valaki ??? remélem megtalál a pedomaci és kitágítja a ... látásmódod
2011. febr. 16. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

Amikor kicsi voltam (12-14 ) engem bezzeg senki nem akart megdugni, pedig nagyon szerettem volna. Nem voltam perverz, csak pattanásos-fogszabályzós-szemüveges , tele frusztrációval.

Keress egy ilyet, biztos találsz!

19 l

2011. febr. 16. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez kamu kérdés... Vagy ha nem akkor nagyon kis butuska a kérdező... Nincs jobb dolgod 13 évesen?

Szerinted ki az, aki egyáltalán ránézne a pár centis mütyürödre?

Felejtsd el, kisfiam, majd ha nagyobb leszel, tedd fel újból a kérdést...

2011. febr. 16. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
fogj egy nagy tál meleg tökfőzeléket,és dugdozd abba. jó lesz hidd el.
2011. febr. 16. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
A tanuláson járjon az eszed, ne a maszturbáláson és a szexen. Kicsi vagy még te a szexhez.
2011. febr. 16. 20:38
 8/10 BlackJack ***** válasza:
Viritsd a Deák-igazolványodat babinéninek! ;)
2011. febr. 16. 21:04
 9/10 anonim válasza:
A kommentelők közül sokan elfelejtik, hogy ők mikor kezdték a fantáziálgatást. De szerintem is maradj még a maszturbálásnál egy darabig, egy-két évet várj még vele.
2011. febr. 16. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:
13 éves érdeklődő srácot tök komoly leoltogatni, gratulálok fiúk, kemények vagytok
2011. febr. 20. 04:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!