Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csábitsam el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábitsam el?

Figyelt kérdés

van egy fiu,aki velem 1 suliba jár..Nagyon bejön nekem,és halálosan szeretem is..Nagyon aranyos velem,kicsit aranyosabb is mint a többi lánnyal,de sajnos van rajtam kivül vagy 2 lány,akivel oylan kedves mint velem is..

Ugy érzem,hogy kicsit bejövök neki,mert tanulószobán megszokott kérni,h üljek mellé..De mit csináljak,hogy ő is annyira szeressen engem,mint én őt?(normális válaszokat légyszíves)

2011. febr. 16. 20:02
1 2
 1/12 anonim válasza:
több beszélgetés és ha már elmúltál 13 akkor dobd be a nőiességedet :D remélem érted és nem félre érted xd
2011. febr. 16. 20:04
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm..és melyik oldalrol "dobjam be a nőiességem"?
2011. febr. 16. 20:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Szemből
2011. febr. 16. 20:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem így értettem..-.- a nőiességnem több féle szempontja is van..itt melyik lenne a leghatásosabb??
2011. febr. 16. 20:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Kezdj el csábítóbb ruhákban járni. Mindig ragyogj, mosolyogj. Amikor a közelében vagy mosolyogj rá. Nekem ezek beváltak. Nekem is volt ellenfelem, de ezek segítségével én nyertem. Azóta is együtt vagyunk. :-)
2011. febr. 16. 20:07
 6/12 anonim válasza:
Mosoly + humor!! és nyert ügyed van!
2011. febr. 16. 20:30
 7/12 A kérdező kommentje:
értem..köszönöm:)
2011. febr. 16. 20:37
 8/12 anonim válasza:
Beszélgess vele sokat, nevess a poénjain, mosolyogj sokat, rá is, sziporkázz mellette, élvezd az életet, és nyert ügyed van:)
2011. febr. 16. 21:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Tipikkus csaj..-.- nagyon mellényúltál.Ez a csákó vakvágány,nemigaz hogy nemlátod. Ha bedobod a nőiességed az nagyon fasza,jól megkúrogat majd.Ha csak ezt akarod,akkor csináld,ha kapcsolatról meg járásról álmodozol akkor szarban vagy.Ugyanis ha a nőiességeddel tudod csak elcsábítani abból kúrásnál nem lesz több-max jár veled egy x ideig,de a nuniról nemfog lemondani miattad.Ragoznám tovább,de sztem vágod a szitut.Ha nem,írj pü-t.
2011. febr. 17. 01:01
 10/12 A kérdező kommentje:
De mit tegyek,hogy belém szeressen?mindig más jön be neki,mindig azt hiszem,hogy jaj most én leszek az..de ez még sose volt..mit csináljak,hogy belém szeressen?
2011. febr. 17. 16:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!