Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akinek van SM fétish e, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van SM fétish e, és gyerekként is megvolt már, azok hogyan reagáltak amikor a szüleik elfenekelték őket?

Figyelt kérdés
én már 12-13 évesen is tudatában voltam-persze akkor még nem tudtam hogy ez mi is- és amikor elfenekeltek, azt nagyon utáltam, de utána viszont mindig "állt", és az ágynak dörzsöltem, és fantáziáltam. ti mit csináltatok? akiknek szintén volt/van ilyen fetish e? hogyan reagáltatok?
2011. febr. 16. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Engem sose fenekeltek el a szüleim igy nem tudom. De ha a barátom csinálja nagyon szeretem. 24/L
2011. febr. 16. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bazze... az elfenekelás evolúcióetimológiapszihchológiailag a szexuális fölény kinyilvánítása, és jelképes aktus...

Hát engem sose fenekeltek el a szüleim :)

2011. febr. 16. 19:52
 3/5 Szűcs Vivike ***** válasza:

Nekem nincs ugyan SM fétisem, de már volt szerencsém hozzá...Hát, nem lett kedvencem sem nekem, sem a páromnak.

Az apró kis fenékpaskolás még bőven belefér, és szeretem is, de hogy verjenek...

2011. febr. 16. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Még korábban is, 6-7 éves koromból már emlékszem ilyesmire. Én mondjuk inkább a dom véglet vagyok, de ez valahogy mindig természetes volt. Hát tudtam elég durva dolgokat játszani az oviban az biztos.

23/L

2011. febr. 16. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
engem nagyon ritkán ütöttek meg kiskoromban, de arra nem "izgultam rá", ha lehet így fogalmazni egy 10 évesnél fiatalabb gyerek esetében, pedig már akkor is perverz voltam, bár nem tudtam, hogy az vagyok :D viszont más gyerekekkel játszottunk ilyesmit oviban, általánosban, és az kifejezetten tetszett.
2011. febr. 17. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!