Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin nap alkalmából kitaláltam egy szerintem elég izgató dolgot a páromnak! Megcsináljam?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam hogy ez a nap felejthetetlen lesz számunkra:) ekkor ünnepeljük a velentin napot és egyben aztis hogy 4 hónaposak vagyunk:) azt találtam ki hogy sütök neki egy sziv alaku csokitortát, amellé egy üveg pezsgő esetleg vörösbor.. és főzök neki. Átjön átadom neki az ajándékát és a tortáját majd gyatryafénynél eszünk egy jót, majd elkezdünk iszogatni egy kicsit:) Aztán kimegyke megfürdök és egy szexy fehérnemübe bejövök, és táncolok egyet neki! szerintetek tetszene neki igy egészében a dolog? vagy mit csináljak másképp? segitsetek mert fontos! Köszi a válaszokat előre is!2009. febr. 12. 19:05
1/8 anonim válasza:
Ha Te ezt így végigcsinálod ahogy leírtad nincs az az épeszű pasi akinek ne tetszene, hidd el!
2/8 anonim válasza:
Ebben a sorrendben jó lesz. Biztos nem fog haragudni érte.
3/8 anonim válasza:
szerintem ez egy tuti este lesz ha ezt igy megcsinálod:)jó a sorrend és minden..:)nincs pasi aki ennek ellenálna:)az az egy lehet még a kérdés max hogy melyik zinü fehérneműt kedveli..gondolom ezt tudod..az én párom pl a fehér csipkésre gerjed:):Dnagyon szép valentin napot nektek:)remélem minden jól sül el:)
4/8 anonim válasza:
szerintem azt fogja gondolni, hogy azt akarod, vegyen feleségül..
nekem nem tetszik, túl mű. Olyan mint egy színházi felvonás. Nem lepontozni akarlak, de szerintem ez túl vontatott.
5/8 anonim válasza:
Kicsit tényleg mű, de valentinkor vagy fordulókor belefér, ez meg most mindkettő lesz. Én biztos nem tudnám megcsinálni a pasimmal, ugyanis jönne velem fürdeni, és a tánc már kimaradna. Vegyél fel valami csinos ruhát, alá szexi fehérneműt, táncolj, aztán majd fürdessz :)
6/8 anonim válasza:
Szerintem mielőtt találkoztok, fürödj, készülj el szépen, és vedd a ruha alá a fehérneműt.
Én egy romantikus vacsora után nem hagynám egyedül a szerelmemet...
És különben is, gondolom a vacsoránál már szép hajad lesz, meg sminked, szerintem ne rontsd el fürdéssel.
Menjetek el majd inkább együtt.... utána :D
7/8 anonim válasza:
Tényleg,előtte inkább fürödj meg,és pl a WC-re is kiszaladhatsz gyorsan átöltözni!csak azzal vigyázz,nehogy az elképzelésed ne jöjjön be!Én már jártam, úgy hogy valamit elterveztem,elképzeltem hogy hogyan lesz,sorrend stb,aztán nem jött össze...elmondtam neki hogy én ezt nem így terveztem,erre azt mondta nem gondolatolvasó...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!