Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fáj nektek a szex és mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj nektek a szex és mit csináltok olyankor?

Figyelt kérdés
Előfordul veletek lányok, hogy fáj a szex? Mit csináltok olyankor? Tűritek vagy szóltok a pasinak?
2011. febr. 16. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem fáj
2011. febr. 16. 19:17
 2/6 Cleptomaniac ***** válasza:

Az attól függ. Ha nagyon beindítom pl. egy szórakozóhelyen szavakkal, apró érintésekkel annyira, hogy mikor belépünk a lakásajtón, már nem bír magával, és néha becsúszik egy-egy durvább mozdulat, nincs gond. Van bennem egy pici mazochista (és szadista) hajlam, elismerem.

Ettől függetlenül Te nem vagy köteles elviselni a fájdalmat. Ha úgy érzed, ez Neked nem jó, igenis szólj. Főleg, ha nem egy eltévedt mozdulatról van szó, hanem állandóan fellép a fájdalom. Ha nem nedvesedsz jól, használhattok síkosítót is.

A fájdalomtól való félelmed egy idő után átválthat komolyabbra. Előre fogsz rettegni a fájdalomtól, nem fogsz szexuális izgalmat érezni, vagyis nem fogsz nedvesedni, ezáltal még kellemetlenebb lesz. A végén csak egy kötelező nyűg lesz számodra, talán meg is utálod.

2011. febr. 16. 19:22
 3/6 anonim válasza:

Nekem eleinte fáj csak, de amint felveszem a ritmust és megfelelően tágulok, akkor már isteni.

A sikositót tudom én is ajánlani, ártani nem árthat. És mindenképp szólj a párodnak, ha fáj vagy nem jó. Próbáljatok esetleg más pózt is. A lovaglónál pl te szabályzod hogy milyen ütemben és mennyire szeretnél ráülni.

2011. febr. 16. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha fáj, akkor szólni kell, nem tűrni! A szex abbahagyása sem megoldás! Ami kellemetlen azon úgy kell változtatni, hogy kellemes legyen. Meg kell beszélni öszintén. Sok kellemetlenség az öszinte és egyenes beszéddel elkerülhető.
2011. febr. 16. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
Attól függ kinek mi a szex !!:-) Van akinek kimerül egy sima análi vagy orális aktusban, de vannak olyanok akiknek az okoz örömet hogy beleülnek az ánuszukkal egy 6 kilós lopótökbe :-) Na számomra az már fájna !Kinek a pap kinek a papné! Javaslok egy sima szülői vagy közelebbi ismerősi szexuális felvilágosítást !!
2011. febr. 16. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Mekkora a mérete a párodnak? 6 kilós lopótok mérteű esetleg kisebb ?
2011. febr. 16. 20:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!