Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszturbálás naponta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálás naponta?

Figyelt kérdés
13 éves és fiú vagyok, és minden nap kielégítem magam ez nagyon zavar. Lánnyal ugye még nem csinálom. Mit tegyek ellene?
2011. febr. 16. 18:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Nyugodtan csapjad a Gyíkot rendesen:D

Énis mindennap kicsapom lassan 16évesen persze hogyha szexelek utánna annyira nem kívánom..de ez természetes dolog..ettől lesz izmosabb és nagyobb:D

2011. febr. 16. 19:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:51

Rendben bocsi.

Lehet elgurult a gyógyszerem.+ Hogy lány vagy,így még ezer bocsánat,meg 3 csokor rózsa:)

Viszont amikor már a 4. kérdést nyitom meg,és csak szivatják a népet,kicsit idegesít.

Tényleg ne haragudj,annyiban jogos,hogy ez a dühkitörés inkább a 2-nak szólt.

2011. febr. 16. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Csak csináld nyugodtan :)

27 évesen barátnő mellett is csinálom ha éppen aznap nincs szex. Ebben nincs semmi, sőt jobbat alszom utána :)

2011. febr. 16. 22:53
 14/15 anonim válasza:

csináld nyugodtan, bár azért néha kihagyhatod.Nekem is izgi volt eleinte de most már kibírom nélküle 3-4 napig.mellesleg ha "kiereszted a gőzt" az csökkenti a stresszt és erősíti az immunrendszert ;).

14/F

2011. márc. 14. 21:10
 15/15 anonim ***** válasza:
mi a f*sznak kell kibirni nélküle?
2011. okt. 15. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!