Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elélvezni? (20/L)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni? (20/L)

Figyelt kérdés
Próbálom a Gpontos orgazmust, de nem jön sosem össze. Mindig érzem a pisiingert, de csak bepisilek, előtte elmegyek vécére rendesen. Mi lehet a baj?
2011. febr. 16. 18:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hm ilyennel még nem találkoztam. Szerintem nincs semmi bajod.
2011. febr. 16. 18:13
 2/19 anonim ***** válasza:
Először is: ne görcsölj rá. Ne az orgazmus legyen a cél, mert akkor úgysem fog menni. MIndenképp olyankor csináld, amikor nyugodt vagy.
2011. febr. 16. 18:19
 3/19 anonim ***** válasza:
És azt elfelejtettem hozzátenni, hogy sajnos nem mindenki képes G-pontos orgazmusra. Szorítok!
2011. febr. 16. 18:21
 4/19 A kérdező kommentje:
köszi! Nem görcsölök, és ha egyedül csinálom akkor csak az orgazmusért szeretném. Ha meg párral vagyok úgy nem tud összejönni mert először nekem kell megtalálnom azt a pontot
2011. febr. 16. 18:30
 5/19 anonim ***** válasza:
18%
lehet köze van ahhoz hogy G-pont nincs is...
2011. febr. 26. 21:40
 6/19 anonim ***** válasza:
utolso hogy erted?:O:O
2011. febr. 26. 22:43
 7/19 anonim ***** válasza:
mert lány vagy
2011. febr. 26. 22:51
 8/19 anonim ***** válasza:
mi a lányoknak nincs G pontjuk ?? ezt hol álmodtad ?? Igenis van!!!! am. meg sztem ne azon járjon az eszed szex közbe h mikor mész el hanem próbáld meg élvezni amit csinálsz legyen hozzá kedved vagy legyél jó beindulva a párodra ....
2011. febr. 26. 23:02
 9/19 anonim ***** válasza:
38%

G pont NINCS!!! Vannak nők, akiknek van egy pont amit G pontnak neveznek, és arra jó amire ti is ismeritek, de mivel ez nem túl sűrű a nők körében, ezért nem lehet kimondani hogy van! És a nők hüvelyének hasi oldalán kb. 3 cm mélyen van a legtöbb idegvégződés, és ott lehet a leg intenzívebben izgatni a hölgyeket!

De nem ártana ha előbb utánaolvasnátok neten vagy könyvekben hogy hogy is van ez, és nem egyből GYK-re jönnétek! :)

2011. febr. 26. 23:27
 10/19 anonim ***** válasza:
47%

G pont sem semmien mas pont nem letezik,elojatek,oral...oragzmus van semmifele G pont nincs.

Talan nem jol csinaltad.Ha viszont az orgazmus (ha te csinalad magadnak) nem kovetkezik be ajanlom menny el nogyogyaszhoz

2011. febr. 27. 00:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!