Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúknak/férfiaknak élvezetes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak/férfiaknak élvezetesebb tud lenni, ha egy lány szűz?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nekünk, lányoknak fájdalmas, mert még szűkek vagyunk, de a fiúknak nem lesz emiatt élvezetesebb? jó, persze ha leszámítjuk, hogy azért ilyenkor általában a fiúk óvatosabbak. 18/L
2011. febr. 16. 16:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Számomra nem.

Az elsőnél mármint ha csak a lány szűz akkor nekünk pasiknak nagyon vigyázni óvatosnak lenni, stb , mert aki már szexelt többszőr is az tudja h milyen érzés és mi fog történni!:)

2011. febr. 16. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
A túl szűk sem jó, mert nagyon szorít. Sok fiú panaszkodik rá, hogy ilyenkor nekik is fáj.
2011. febr. 16. 16:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem személy szerint élvezetes volt amikor ilyen csajjal voltam...igaz télleg óvatosabbnak kellett lennem,de amugy is szeretkezés közben sztem a másikkal törődni is kell :) Szóval igen élvezetesebb tud lenni...és egyben megtisztelő is :)
2011. febr. 16. 16:54
 4/10 anonim ***** válasza:
13%
Nem, mert bénább és szűk, persze van aki azt szereti, de én nem.
2011. febr. 16. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy élvezetesebb, de hatalmas a felelősség.
2011. febr. 16. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem mivel az a férfinak is gáz, hogy túlontúl óvatosnak kell lenni és visítozik alattam nem beszélve arról, hogy még jól össze is maszatoljuk egymást! Jobb azon túl lenni és utána jön az igazi gyönyör :-) Itt érvényesül a nem kopik csak edzőkdik mondás !!!
2011. febr. 18. 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Én pedig imádom ha egy lány szűk,sokkal jobb mintha kilene már eléggé tágulva és nem éreznék semmit.Egy puncinak igen is szorítania kell.34F
2011. febr. 18. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Hülyeség ezen agyalni, az első másabb. A nők általában félnek az elsőtől ezért nehezebb minden. Ha egy olyan pasival csinálod, aki el tud lazítani akkor célegyenesben vagytok. Nem csak az első aktus lehet annyira érzéki, később is lehet rá igény, szóval nem értem ezt a nagy húzódózást.
2011. febr. 18. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Hülyeségnek tartom ezt. Fiúknak elkopik a kukijuk? Nem.

A nőknek sem fog olyan nagy mértékben kitágulni, h most ebből olyan nagy problémát kellene csinálni.

Unom már, ha egy férfi minden nap mással, az király, ha egy nő, akkor k*rva. Ráadásul, hajajj, szét van b*szva...

Semmi köze nincs ehhez(szélsőségektől eltekintve:), h néz ki, illetve milyen tág. persze a kor elteltével, terhesség során, vagy ha vki nem figyel oda, (pl. néha gátizom torna), akkor persze, változik a nemi szerv, de max idősebb korban. A férfiaké sem defromálodik, kopik, vagy fogy el. Az meg hogy ki milyen tág, hát nem mind1, nem ez a lényeg, ne kreáljatok felesleges hülye problémákat.

2011. febr. 18. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Semmivel. Sőt egy szűz lány tapasztalatlanabb és érzékenyebb, ez nagyobb figyelmet és koncentrációt kíván a férfitól.

Ennek inkább egy erkölcsi szempontból megtisztelő szerepe van. Mikor összejöttem a szerelmemmel, ő szűz volt és számomra megtisztelő volt elvenni. (12 éve együtt vagyunk)

2011. febr. 18. 18:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!