Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyennek szeretitek a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek szeretitek a pasik fanszőrzetét?

Figyelt kérdés
Legyen természetes, ápolt rövidre nyírt, vagy esetleg csupasz (ez utóbbi talán nem túl férfias). Lányok, Nők válaszát várom, de pasik is írhatnak melyiket részesítik előnyben. :-) 33/F
2011. febr. 16. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:

közlekedés témakörben...? :O :D

csupaszt szeretem. De ha pár napos, az sem baj, de azért fél centinél nagyobbra ne nőjön meg...

20/L

2011. febr. 16. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem elég vicces egy szőrös mackó a lába közt egy tenyérnyi kopasz folttal, amiből egy virsli lóg.
2011. febr. 16. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
ha a pasi mindenhol szőrös és a lába közt csupasz, az tényleg vicces, de nem szeretem a szőrszálakat is köpködni... az sokkal undorítóbb...
2011. febr. 16. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:
És miért lenne mindenki szőrös mackó? Aki alapból nem olyan szőrös sehol azmeg úgy néz ki hülyén ha csak a lába között van nagy dzsungel.
2011. febr. 16. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:

az első és harmadik vagyok. az én pasim alapból nem szőrös sehol. mármint hátán és mellkasán nincs. és lent sem szőrös, mindig borotválja.

az exem csupa szőr volt mindenhol(!!!) és tényleg vicces volt, mikor a lába között meg csupasz volt :D

2011. febr. 16. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Mivel egy közlekedéses,autós,motoros..stb oldal---mindenképp OLAJOS legyen,(esetleg gépzsíros)!
2011. febr. 17. 18:19
 7/8 anonim válasza:
Mivel a kérdés közlekedéses ezért én vagy a V8-as vagy a piros7-es alakút ajánlom.
2011. febr. 22. 19:57
 8/8 anonim válasza:
Szerintem fordulj orvoshoz.:O -.-"
2011. márc. 18. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!