Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A makkom miért nem elég kemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A makkom miért nem elég kemény?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre,hogy a makkom nem valami kemény.

Ezzel szemben a péniszem szára az betonkemény!

Okozhat ez valami gondot egy kapcsolatban,vagy lehet valahogy javítani a makkom keménységén?

Plusz,ha merevedek,akkor is max.csak vízszintesig áll fel a péniszem,meg kissé el is van fordulva balra.

Ez lehet probléma?

2011. febr. 16. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
nem az volt a baja a kérdezőnek, hogy nem elég éles, hanem az, hogy nem elég kemény ^^
2011. febr. 16. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:

nem nem probléma csak védd a makkot :D

am a péniszednek meg semmi baja mindenkinek máshogy van

2011. febr. 16. 15:29
 3/5 Szűcs Vivike ***** válasza:

Biológia órán ti nem tanultatok a nemi szervek felépítéséről? Ha kemény lenne a makkod, az lenne a baj!!

Ugyanis a pénisznek csak a barlangos testei telnek meg vérrel, melyek elzárják a visszafele áramló vér útját az erekben, ezáltal létrehozva egy viszonylag állandó merevséget. Na mármost a makkban nem találhatóak ilyen üreges részek, az inkább ún. szivacsos szövetből épül fel, és gazdag idegvégződésekben. Ha ez megkeményedik, az nyilván valamilyen rendellenesség jele és valószínűleg fájna is. Inkább örülj neki, hogy egészséges vagy, és ne rágódj ezen!

2011. febr. 16. 15:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi Vivike!

Ilyen "szakértőre"a való életben is szükségünk lenne,de főleg nekem!:D;)

2011. febr. 17. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Hali!

Vivikének tökre igaza van, ezt én is nemrég csekkoltam le ismét magamon többször is, több alkalommal is. A makk az valóban nem kemény még kőkemény merevedés esetén is vmennyire puha marad, sz'al ezzel ne foglalkozz!

A másik, amit te sérelmezel mint le7séges problémát:

"Plusz,ha merevedek,akkor is max.csak vízszintesig áll fel a péniszem,meg kissé el is van fordulva balra.

Ez lehet probléma?"

Sztem ez le7 Peyronie-szindróma, ami annyit jelent, hogy a pénisz vmi traumár szenvedett el a múltban, és a sérülés helyénél kialakult izomszöveti hegesedés a barlangos testeket elkezdi húzni egy bizonyos irányba. A pénisz ilyenkor úgy néz ki formára, mintha megtörött volna egy ponton. mert egy darabig egyenes, aztán jön egy pont ahol megtörik vagy amitől kezdve elkanyarodik, és onnantól már görbe/ferde, ill. mereven is "kunkorinak" látszik. S:-s

A "férfiak egészségé"-ben több srác is segítséget kért tőlem, akinek ilyen vagy hasonló problémája volt. Az egyik szinte öngyilkos akart lenni, annyira depressziós volt miatta, azonban sajna túl gyáva is ahhoz, hogy megfogadja az ember segítő tanácsát.

Egy másik srácnak úgy nézett ki a bréje, mint egy "tekeredő kígyó", annyira furcsán eltorzult. S:-o ˙ Az övé merev állapotban "S"-betűt formázott. Éppen ezért műteni kellett neki sajnos, az az időszak rémes volt, neki ez volt élete legeslegnehezebb időszaka, amikor ezen végigment. Most már jól van, használni is tudja az eszközt rendesen és megfelelően. :-)

Így látatlanban képtelenség megmondani, hogy a péniszed fog-e okozni neked problémád. Ha úgy glod, hogy kellően kemény a hímvessződ (NEM A MAKKOD! ;-D ) erekcióban, orgazmuskor van produktum (ondó), és formára olyan, hogy közösüléskor be tudnál hatolni vele a punciba, akkor sztem semmi gáz nincs vele. De ha kétségeid vannak vele, vizsgáltasd meg egy uro- esetleg andrológussal.

Üdv: EE

2011. febr. 24. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!