Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon rossz!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon rossz!

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, van egy olyan problémám, hogy miután orálisan elégítem ki a barátnőmet, a nyelvem alatti kis bőr ami összetartja az alsó szájpadlással, elkezd fájni. a megnevezése most nem jut eszembe.. vele csináltam először, és azt gondoltam hogy majd megszokja a nyelvem, de nem, már 3 hónapja ez van. csak akkor fáj ha mozgatom, de így is nagyon rossz, mert kínszenvedés 2 egymást követő napon kényeztetni a barátnőmet.
2011. febr. 16. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Tarts pihenőt. Ezt úgy értem, hogy miközben kényeszteted, ne folyamatosan a nyelveddel, hanem ujjazd kicsit és addig ne nyald. Érted? Tehát ne az legyen, hogy már fáj és zsibbad a nyelved, de te még mindig nyalod. Nem rá hagyjni kell, csak kicsit pihentetni, addig pedig használd az ujjad. Vagy szopogasd csak addig.
2011. febr. 16. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
ohh az utolsó milyen világban él már:D Asszem te nagyon begyepesedett lehetsz az ágyba:D
2011. febr. 16. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
s szex az nem csak a mai társadalomban dívik, csak régebben nem volt illdomos beszélni róla. Egyébként nem lehet, hogy nagyon erősen nyalod, és elfárad a nyelved? Próbáld meg az ujjaddal rásegíteni, ne csak a nyelveddel dolgozz.
2011. febr. 16. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Hali!

Sztem le7 rövid a féked... mármint a NYELVFÉKED :-), ami mindenkinek van. Ez a kis bőrhúr megfékezi a nyelvedet abban, hogy önmaga mögé kerülve lenyel7sd. (Ilyen kis húrszerű bőrképlet a fitymádat a makkal is összeköti amely a húgycsőnyílásod ajkaiból indul ki.)

A probléma ambulánsan orvosol6ó: El kell menned a sebészetre, vagy a szájsebészetre, ott pedig lézerrel egy pici kis szuri után bemetszik/beforrasztják, és a problémád máris orvosolva van. :-) (Bár azt azért furcsállom, hogy a szüleid ez gyerekként nem vették észre, esetleg a háziorvos sem... S:-S) A sebészethez úgy tudom nem szükséges beutaló, elmenetel előtt azonban azt javaslom, telefonon érdeklődj erről a háziorvosodnál! :-o

* * *

Ha már fék,... pusztán kíváncsiságból érdemes lenne megnézned a fitymafékedet is, nem rövid-e, nem bólinttatja a makkodat előre!? Ez azért le7 érdekes, mert választ ad6na egy érdekes kérdésre a fejlődéseddel kapcsolatban.

Te pedig nyugodj meg, nincs okod aggódni! :-)

Ha átesel ezen a kis pici veszélytelen beavatkozáson, lassan teljes kapacitással nyelvel7ed a bnődet, úgyhogy...

FEL A FEJJEL! ;-)

Üdv: EE

2011. febr. 16. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:

>...

A rendellenesség neve egyébként: Frenulum breve linguae, (rövid nyelvfék)

Mindkét nemnél előfordulhat, és gyerekkorban már elvileg kipécéz7ő... (ezek szt nálad viszont nem pécézték ki vmiért, ha ez a baj... S:-s)

További infók itt:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

>> [link]

KÉPEKBEN:

>> [link]

>> [link]

2011. febr. 16. 12:46
 6/8 anonim válasza:
utolsó válaszoló, Te dokinak készülsz?
2011. febr. 16. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:

EE jól mondja

de lehet nyálköved is akkor kicsit bekeményedik és ha nyelsz akkor szúr

2011. febr. 16. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:

@ 14:44

Jó lenne,... :-)

Maradjunk annyiban, hogy egészségügyileg orientált vagyok szakmai szinten... :-)

2011. febr. 16. 18:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!