Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet könnyebben eljutni az orgazmushoz?
8 hónapja vagyok együtt bnőmmel és neki eddig csak egyszer volt szex közben orgazmusa és az is csak ugy h ingerelte a csiklóját. És mondta h ha orálisan elégítem(ezzel nincs is gond) ki akkor van amikor hüvelyi orgazmusa van. És volt olyan h hosszú előjáték után nagyon fel volt izgulva de mégsem ment szex közben:S. Mit tudnék tenni h könnyebb legyen? mert ugye a nő orgazmusa elvileg a fiún is múlik:-)
Előre is köszi a válaszokat
Hasonló cipőben topogok, nálunk úgy működik, hogy kielégítem a lányt orálisan, lehetőleg 69, hogy azért annyira ne unatkozzak :), 1 újjal lehetőleg, és nyelvvel, ha picit alátámasztod a fejed, nagyon kényelmes tud lenni :)
Ez azért fontos, mert ha elélvez, izomösszehúzódást okoz, és sokkal szűkebb lesz, és saját véleménye szerint könnyebben tud elélvezni, a friss érzés után.
Nekem is sokkal jobb, olyan mintha mindig szűz lánnyal lennék :)
Ha sikerült elélveznie, akkor mi 2 féle képpen szoktuk folytatni, próbáltunk sokmindent, nekünk ez jön be. Az egyik, hogy ő van felül, de ekkor is én mozgok, ő pedig mikor közeledik az orgazmus felé, akkor közben kézzel izgatja magát, másik pedig hátulról, mikor ő négykézláb van, ez azért is előnyös, mert ilyenkor a G-pontot a legkönnyebb ingerelni pénisszel.
REmélem tudtam segíteni, kisérletezni, beszélni róla, ez a legfontosabb
Ezt a szűz lány dolgot úgy értettem, hogy oylan szűk lesz utánna :)
ha megvan az inger, akkor azt már csak el kell engedni, mert ösztönösen próbálja visszatartani. Pisilés sex elött nem árt, tudod csak biztonság kedvéért.
aZért hozzátenném, nem vagyok valami vérprofi, de sokmindent próbáltam, sokféleképpen, lehetséges ez lányfüggő, ha pedig orálisan megy a sex, akkor nem kell elkenődni, azt is lehet fokozni. Ezer taktika a színesebbé tételre.
fiatal vagyok ahhoz, hogy ennél jobb tanácsot tudjak adni, amit el lehet mondani erről azt igyekeztem, Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!