Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok meleg van még így? Én nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok meleg van még így? Én nem szeretem az izmos férfiakat, hanem a sima átlagosakat, persze nem a vékonyakat. De nem szeretem a szakállat sem. Ettől még meleg vagyok?

Figyelt kérdés
és vagy lányos legyen, vagy kell hogy legyen benne valami cuki, hogy tettszen.
2011. febr. 15. 22:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele.
2011. febr. 15. 22:33
 2/10 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok egyedül:)
2011. febr. 15. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:

:)

Mellesleg hány éves vagy?

2011. febr. 15. 23:14
 4/10 A kérdező kommentje:
22
2011. febr. 15. 23:18
 5/10 anonim válasza:
Kedves utolsó! Hogy te mekkora egy tirpák vagy! Nem tudom, hogy az ilyen miért ír ilyen helyre... Én hetero vagyok és nő, de nem vetem meg a melegeket. Szerintem nem abnormális dolog, ez is a világ része. Csak a társadalom szar. És dühít az, aki ilyen korlátolt... Sajnos sokan ilyenek.
2011. febr. 17. 21:10
 6/10 Panda Péter ***** válasza:

21:10: azért nyilván a leszbikusokat nem imádod ennyire.

ez van, egy nem képviselői nehezen tudják elfogadni azokat, akik nem olyan orientáltságúak mint az átlag.

2011. febr. 17. 21:48
 7/10 anonim válasza:

Nekem semmi bajom a melegekkel, pedig nő vagyok!

Szabad világban élünk!

Amúgy mindenkinek van egy "ideálja", amihez tudat alatt is ragaszkodik, nekem a világos szemű szőke/világosbarna hajú férfiak tetszenek...még a melegeknek és a leszbikusoknak is, van olyan leszbi, aki a férfias nőket szereti, mások a nőies nőket....nőbe is van, aki a "lányos" fiúkat és van, aki az izmosat....

Egyébként a kérdésedből ítélve ugyanolyan meleg vagy, mint a többi homoszexuális és ne szégyenkezzél emiatt, elég sok MAGYARO-on is a homo csak a legtöbben titkolják...ez van, ha nem fogadod el így magad csak beleőrülsz később

2011. febr. 17. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy kisebbségben, elég sok ilyen ember lehet.

Nézd meg pl. F. Sándor, Cs. András, K János (Mágenheim Ádám), vagy Xavér fizimiskáját. Őróluk köztudott, hogy melegek. Egyik sem az az izmos, szakállas pasi.

2011. febr. 18. 01:44
 9/10 anonim válasza:
Ez igen egyszerű, inkább férfias szerepben vagy, ezért ösztönösen a nőies alkatúakhoz vonzódsz.
2011. febr. 18. 03:29
 10/10 NBH válasza:
35%

" Szerintem nem abnormális dolog, ez is a világ része"

Te is beteg vagy!!!

2011. febr. 20. 23:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!