Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Korai magömlésben szenvedek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyepitomi kérdése:

Korai magömlésben szenvedek és a barátnőm megérdemelné az órás játékot is, mit tehetek? F22

Figyelt kérdés
A "szex" úgy megy hogy felizgatom ujjal és szájjal, magamra rántom a gumit és beteszem de 1-2 perc alatt elmegyek, azért nincs előjáték mert ha van akkor már az közben elmegyek. Azt tudom hogy ott hibáztam el hogy mindig bujkálva és minél rövidebb idő allat maszturbáltam hogy ne kapjanak rajta és a végére 1-2 perc simán elég volt hozzá.
2011. febr. 15. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hát probáljátok húzni.. ha elmennél hagyd abba kicsit

csináld neki szájjal

aztán picit megint csináld, és igy tovább

2011. febr. 15. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Este úgy aludj el, hogy felhúzod a bőrt, ezzel kevésbé lesz ingerekre érzékeny a makkod. Szex közben ha érzed, hogy már mindjárt ott lesz, akkor megállsz kicsit, utána újra és újra. Vagy ha ezt csinálod önkielégítéskor az is segít sokat. És ne izgulj rajta. Ha egyszer elmentél, utána a következő akcióképes állapot mikorra jön elő? Akkoris ennyi idő kell?
2011. febr. 15. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Ingereld egyre többet hogy szokja, maszturbálj naponta többször is amennyiszer lehet a cél érdekében megéri. Előbb utóbb eltolódik a küszöb.
2011. febr. 15. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak ne kapkodj, esetleg csináld az ügyetlenebbik kezeddel, és nézelődj közben a szobában. Gondolkodj más dolgokon. Húzd el amennyire csak lehet
2011. febr. 15. 22:39
 5/8 Görcs válasza:
előtte csapd ki párszor, vagy barátnőd. azt jólesz
2011. febr. 16. 01:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Sokat segíthetnek a PC izom gyakorlatok is, neten sok írást találsz róla.
2011. febr. 16. 11:43
 7/8 A kérdező kommentje:
miután elmentem 1 perc és jöhet a következő akció de az is csak addig tart =(
2011. febr. 16. 15:57
 8/8 Bányai Károly ***** válasza:
2011. febr. 17. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!