Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én veszem észre hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én veszem észre hogy tulajdonképpen a nők 80%-a perverz szexmániás csak leplezik?

Figyelt kérdés
Persze nem mintha baj lenne!!:)Csak akkor minek ez a nagy álszentség?
2011. febr. 15. 20:37
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Nincs 80%-a perverz szexmániás, mert a perverzség nem minden nőre igaz. Inkább bevállalósak akár 90%-a.
2011. febr. 15. 20:53
 12/41 A kérdező kommentje:

Minket leribancoznak, ha kiderülnek, hogy nem jégből vagyunk :)

Én ugyan nem kisszívem!:)

2011. febr. 15. 20:54
 13/41 A kérdező kommentje:

Nincs 80%-a perverz szexmániás, mert a perverzség nem minden nőre igaz. Inkább bevállalósak akár 90%-a.

Jó igaz!Rossz volt a megfogalmazás!

De hogy a 30-40% százaléka perverz,az fix

2011. febr. 15. 20:55
 14/41 anonim ***** válasza:
Óóó akkor majd le fogsz, kisszívem :D
2011. febr. 15. 20:57
 15/41 anonim ***** válasza:
Úgy már lehet:) de annak arányát nem tudom, lehet hogy pont annyi. Meg a leribancozásról, hát nem minden szex ugyanaz;) Ha egy nő lefekszik csak úgy valakivel nem egyenlő azzal aki a párjával;) nem mindegy:D
2011. febr. 15. 20:58
 16/41 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy tökjó dolog!

Úgyhogy én férfiként csak bíztatni tudom a lányokat, hogy nyugodtan vállalják fel ezt az oldalukat! Higgyétek el, sokan örülünk mi ennek! :)))

2011. febr. 15. 20:59
 17/41 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:57

ÁÁÁ dehogy!Én csak azt szoktam aki fűvel fávak kefél!Az hogy valaki szexmániás az nem azt jelenti hogy ribanc,fogjátok már fel!:)Egy párkapcsolaton belül is lehet szexmániás valaki!Én személy szerint örülnék már végre egy szexmániás hölgynek.:)

2011. febr. 15. 21:03
 18/41 anonim ***** válasza:

Én 20.59 vagyok.

Ha meg lehet oldani egy lánnyal, hogy kapcsolat nélkül, csak a szex kedvéért feküdjünk le egymással, akkor sosem szoktam őt megszólni érte. Ellenkezőleg, semmi baj nincs ezzel, ha egyedülálló ő is.

2011. febr. 15. 21:05
 19/41 anonim ***** válasza:

Tudod az, hogy szerinted nem azt jelenti, más nem így gondolja. Hallottam én már olyan lányra is a ribanc jelzőt, aki 1 férfivel feküdt le egész életében, a bűne annyi volt, hogy egyszer érzelem nélkül megcsókolt egy másikat.

Egyébként aki szexmániás annak általában azért nem csak 1 kapcsolata van,szóval simán ráhúzzák a fűvel fával megjegyzést.

Azt abszolút megértem, hogy ilyen nőt akarsz, ha férfi lennék nekem is ilyen nő kellene :D

De miért nem keresel ilyet?

2011. febr. 15. 21:05
 20/41 A kérdező kommentje:
Most nincs időm a nőkre egyenlőre:D
2011. febr. 15. 21:07
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!