Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha elvileg a nőknek sincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg a nőknek sincs ellenére a szex, akkor honnan ered a "Most ne, fáj a fejem! "?

Figyelt kérdés
A fenti mondat már klasszikusnak számít. De tényleg van alapja?
2011. febr. 15. 19:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Kendbe a végét algoflexxel!
2011. febr. 15. 19:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta hogy nincs ellenükre? Van olyan hogy az embernek nincs kedve.
2011. febr. 15. 19:10
 3/13 anonim ***** válasza:
hát pedig a szex enyhíti a fejfájást ...
2011. febr. 15. 19:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom van olyan, hogy a férfi fáradt és nincs kedve semmihez,mondjuk munka miatt..Na ez kb olyan, mint amikor a nőknek fáj a fejük...

Nem lehet mindenkinek mindig kedve a dolgokhoz...

2011. febr. 15. 19:16
 5/13 A kérdező kommentje:

Szerintem nem értettétek meg a kérdést.

A fáj a fejem elvileg azt jelenti, hogy a nők sokkal kevesebbszer akarják, mint a férfiak.

Csakhogy a GYK-n rengeteg helyen olvasni, hogy pont a nők azok, akik keveslik a szexet. Szóval emiatt kérdeztem.

2011. febr. 15. 19:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam van.. Migrénes típus vagyok.. Heti két napot mindig fáj a fejem.. Időbe került, mire a párom megértette, nem a szexet nem akarom, hanem tényleg belehalok a fejfájásba..
2011. febr. 15. 19:48
 7/13 acel ***** válasza:

hidd el barátom hogy csak a megfelelő párt kell megtalálnod. Tény hogy van aki kevesebbet igényel és van akit éjjel nappal dughatsz akkor sem elég neki. Exem ha 3 hétig nem kezdeményeztem, akkor sem mászott rám utánna való kapcsolatom meg már attól is benedvesedett, ha jobban megöleltem.

Gondolom a mondás így ered mint az exemnél: ő nem kívánta annyira. 22f

2011. febr. 15. 19:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Én szeretem a szexet, csak nálunk épp fordítva van, ő talál ki inkább kifogásokat, pedig én igényelném hetente többször is, nemcsak hetente, másfél hetente egyszer...

Nekem nem szokott fájni a fejem, sem más kifogást nem találok ki, lehet kicsit szexmániás vagyok, de ez szerintem nem olyan nagy baj...

Ja, és lehet hogy azt gondoljátok, hogy jó egy nagy k... vagyok, de nem, mert férjem volt nekem az első, rajta kívül nem feküdtem le senkivel.

2011. febr. 15. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát én lány vagyok, és még sose mondtam azt hogy jajj most ne, fáj a fejem... Volt már hogy fájt, de tényleg elmúlt. Ha nagyon beteg vagyok, persze nincs hozzá energiám, de vannak kivételek...Amikor pl náthás voltam és szexeltünk, pár óráig nem is fújtam az orrom és nem köhögtem, annyira hatásos időtöltés volt :) Mintha elmúlt volna.
2011. febr. 15. 20:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
ez egy régi mondás, kb nagyanyáink korából, amikor még a nők egy része egyáltalán nem élvezte a szexet, mert tabu volt beszélni róla. azt hitte az a normális h a férfi beteszi, elélvez, és ezzel le is tudta a dolgot.
2011. febr. 15. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!