Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análnál pár alkalom után tágulunk annyira, hogy egyáltalán nem fáj és olyan mintha punciba tenné a fiú?
Figyelt kérdés
Lányok akik szoktak análozni veletek is úgy volt, hogy az első alkalom fájt aztán utána még egy két alkalom és utána már a 4-5. alkalomnál már olyan mintha punciba tenné be a fiú? Én soha nem használtam sikosítót a fiú egyből minden előkészítés nélkül betette. Nagyon fájt majdnem elájultam aztán két nap múlva megint volt anál akkor is fájt, de amikor az 5. alkalom volt sikosító nélkül egyből betudta tenni minden fájdalom nélkül. Lányok veletek is igy van?2011. febr. 15. 18:56
1/20 anonim válasza:
"nem használtam sikosítót a fiú egyből minden előkészítés nélkül betette"
MIÉRT????
2/20 anonim válasza:
Nah. Már csak néhány alkalom, és tudsz majd kondenzcsíkot húzni:)
3/20 anonim válasza:
Minden izgatás kérdése. Szerintem... De izgatni kell,nem pedig csak ugy betenni. És nem szabad sűrűn, havi 2-őt ajánlanak az orvosok. Ha ezt betartod, akkor ne hidd el az olyan válaszokat, hogy jajj pelust kell majd hordani,meg jajj azt nem arra találták ki, meg ecetere ecetere... De tényleg ne legyen mindennapos.
4/20 anonim válasza:
Csináljátok, ahogy akarjátok, csak ne feledd, hogy ha könnyen megy be, akkor könnyen is jön ki, ami ki akar jönni...
5/20 anonim válasza:
Előző vagyok! Az én párom annyira jól csinálja, annyira gyengéd és nagyon jól felizgat, hogy nekem sem kell csak a puncinedvem. De mondjuk nálunk fél évente egyszer van.
6/20 A kérdező kommentje:
A fiúnak eszébe se volt, hogy sikosítót használjon én meg hagytam, hogy csinálja igy.
2011. febr. 15. 19:05
7/20 anonim válasza:
És attól meg nem kell félni, hogy "olyan lesz" mert ha rendszeresen elvégzed a dolgod, akkor az jóval jóval feljebb helyezkedik el, de persze vannak olyan válaszolók, akik életükben sem csinálták még és utána sem néztek soha, de azért az észt osztogatják.
8/20 A kérdező kommentje:
Nálunk sincs gyakran általában heti egy nagyon ritkán kétszer.
2011. febr. 15. 19:08
9/20 anonim válasza:
Elég baj, ha ott lent nagyon kitágulsz, én lehet inkább aggódnék emiatt, és nem örülnék, hogy simán be tudja tenni. Ez azt jelenti, hogy a záróizmok máris lazultak valamennyire. Te feneked, te tudod.
10/20 anonim válasza:
Sok begyepesedett ....... mint az utolsó is a maga 77%ával.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!