Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A penis hosszusága vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A penis hosszusága vagy a vastagsága a fontosabb?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még szüz,sok csajom volt már de soha nem merem megtenni mert mindig azt gondolom h majd kinevet a csaj és elmondja az összes barátnöének.10cm a pénisem...
2009. febr. 12. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
A lányok nem kimondottan ezzel foglalkoznak,csak hogy jó legyen a szex.Van akinek a vastag jön be de van akinek fáj ha vastag.ÉS ugyan ez van a kicsivel meg a naggyal is.Semmivel sem lesz több vagy keveseb attól hogy ha mondjuk 20cm farkad van
2009. febr. 12. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nem a hossz, vagy a vastagság a lényeg (inkább a kisebb jön be), hanem az, hogy kellően merev legyen :)
2009. febr. 12. 14:13
 3/7 anonim válasza:
70%
Egyikse!A lényeg,h jól bánj a faszoddal.De,ha mindenképp választani kell,akkor a vastagságra szavazok.:)
2009. febr. 12. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
A 10 cm merev állapotban??? Hát az bizony elég kicsi, ilyenkor tök mindegy, hogy mekkora vastag!
2009. febr. 12. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
10 centi és kőkemény, meg nem ceruzavékony, az már jó szerintem. Vagy ha jól görbül :) Persze tény hogy nem nagy, de egyrészt nem csak a szex számít, másrészt nem csak a farkadat kell használni, harmadrészt ha megvan a szikra és jól használod a szerszámot is, elég.
2009. febr. 12. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
a g-pontot gond nélkül elérheted vele, csak össze kell szokni a lánnyal egy kicsit
2009. febr. 12. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
az én páromnak állítása szerint kicsi,de szerintem nem a méret a lényeg.egy kis mellű nő vagyok és nem érdekel,h kicsi a mellem..legalább formás..szal nem a méret,hanem a játékosság a lényeg!! 20L
2009. febr. 15. 17:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!