Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jelentheti azt, hogy készen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HákszésHeksz kérdése:

Jelentheti azt, hogy készen áll a szexre, vagy csak jót akart nekem? (Lent)

Figyelt kérdés
Tegnap fent volt a barátnőm (szűz,16) és csókolgattuk egymást, ahogy szoktuk, szerelmeskedtünk. Már csak nadrágban voltunk, egyszer csak lecsúsztatta a kezét és elkezdte masszírozni a péniszem nadrágon keresztül. Aztán lehúztam a nadrágom, akkor boxeren keresztül masszírozta. Hát a péniszem fele így is kikandikált a boxeremből, lehúzta a boxerem és elkezdte verni. Régebben megbeszéltük, hogy nem szeretné még elveszteni a szűzességét. Én ezt tiszteletben tartom. De jelentheti azt, hogy mégis szeretné? Esetleg csak az izgalom hevében volt? : ) Ti mit gondoltok erről?
2011. febr. 15. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezted meg tőle?
2011. febr. 15. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
szoktatok beszélgetni? vagy az ciki?
2011. febr. 15. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, lehet hogy már meggondolta magát és készen áll a szexre.
2011. febr. 15. 18:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Szoktunk beszélgetni. Most is megkérdeztem, hogy nem-e siettünk kicsit előre. De megnyugtatott, hogy nem.
2011. febr. 15. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:

18:47-es vagyok.

Arról is beszélgettetek hogy ha szexre kerülne a sor szeretné-e már? Erre mindenképp kérdezz rá, nehogy az legyen hogy elkapja pillanat heve és aztán megbánja az egészet.

2011. febr. 15. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy kiveri, még nem jelenti azt, hogy szexelni is akar. Majd ha szexelni akar, akkor szól, vagy rávezet, egyelőre így akart örömet szerezni neked is, meg ő is kíváncsi volt.
2011. febr. 15. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!