Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mondanátok olyan helyeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok olyan helyeket tatabányán ahol tudok harisnyát venni?

Figyelt kérdés
17 vagyok és barátnőm nek szeretnék egy sexy darabot venni tudnátok mondani üzleteket ????
2011. febr. 15. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem nagyon akarsz keresgélni, ajánlom a Vértes Centert. Ott vannak rendes ruhaboltok is, de én pl. a barátnőmnek a folyosó közepén lévő árustól vettem. Az is minőségi és odavolt érte.
2011. febr. 15. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
fuhh én tudok pont eggyet: Bolt!
2011. febr. 15. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi de olyan helyet keresek ahol nincsenek sokan vagy is nem cink az ha fiú megy oda és akkor mit mond : " Harisnyát szeretnék???" a nő rögtön kiröhögne XD
2011. febr. 15. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én múltkor hálóinget vettem barátnőmnek, és nem röhögtek ki, nem hiszem hogy egyből azt gondolják hogy búza lennél :D Max ha b*zisan nézel ki vagy a hangod olyan :D
2011. febr. 15. 20:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!