Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elhívott a bnőm anyja nyaralni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott a bnőm anyja nyaralni ( nudistastrandra)?

Figyelt kérdés
Kicsit cikin érezném magam ha előtte felállna, pedig lehet hogy nem bírnám ki anélkül. Meghát mégis látnád az egész családot meztelenül vagy előbb utúbb hozzászokik az ember a meztelenséghez?
2011. febr. 15. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Huu, de jó lenne, ha nekem is ilyen anyós(jelöltem) lenne!
2011. febr. 15. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Én biztos nem mennék anyóssal nudistastrandra. Mondjuk senki mással se, ehhez kell egy olyan hozzáállás ami bennem nincs meg.
2011. febr. 15. 17:31
 3/10 Fülünyúl ***** válasza:
76%
Nudistrandra születni kell, nem mindenki szereti látni másokét, vagy mutogatni sajátját. Ráadásul van akinek felállna minden elhaladó nőre, ezért valószínűleg egész nap fel sem merne kelni a törölközőjéről és jól leégne a háta.
2011. febr. 15. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:
57%

Ez tőled függ. Ha van kedved, menj, ha pedig nincs, mondd meg, hogy ez nem igazán a te műfajod.

Én lány vagyok, de nem lennék képes elmenni a barátom családjával ilyen helyre:D

2011. febr. 15. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

Mondjuk ha majd lesz egy 18 éves fiam, én is elhívom a barátnőjét nudista strandra :)))

30/F

2011. febr. 15. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
azt akarja az anyja, hogy hegeszd meg őt is... meg megakarja nézni, hogy mekkora a fargaszod xdd
2011. febr. 15. 18:01
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Nem világos, hogy csak az anyos és te, vagy a barátnöd is? Nem mindegy!!!! Ha mindnyájan, akkor mi a gondod? A barátnöd gondolom már nem elöször megy ilyen helyre. Ez hozzátartozik az ö életviteléhez, amit te vagy elfogadsz és örülsz, hogy osztozhatsz benne, vagy elmenekülsz ( mert nem szereted eléggé az elfogadáshoz).

Akár hiszed, akár nem, de nem állo farokkal futkoznak ott a himnemüek. Neked sem fog csak ugy felállni. Nyugi!

2011. febr. 15. 18:02
 8/10 Kriszti83 ***** válasza:
53%
Én nem nudiznék a párom családjával, az olyan furcsa lenne.
2011. febr. 15. 18:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Elég deviáns dolog ez alapjáraton is, arra viszont nem találok szavakat, hogy a barátnő családja előtt kellene egy szál izében lejteni. Nem egészséges, nem normális az egész terv.
2011. febr. 15. 20:26
 10/10 anonim ***** válasza:

az én barátom se jönne el ha anyu meghívná az tuti. de mondjuk én a barátommal kettesben elmennék de h a családjával :O na azt azért nem :D

L*-*

2011. febr. 15. 20:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!