Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott a bnőm anyja nyaralni ( nudistastrandra)?
Ez tőled függ. Ha van kedved, menj, ha pedig nincs, mondd meg, hogy ez nem igazán a te műfajod.
Én lány vagyok, de nem lennék képes elmenni a barátom családjával ilyen helyre:D
Mondjuk ha majd lesz egy 18 éves fiam, én is elhívom a barátnőjét nudista strandra :)))
30/F
Nem világos, hogy csak az anyos és te, vagy a barátnöd is? Nem mindegy!!!! Ha mindnyájan, akkor mi a gondod? A barátnöd gondolom már nem elöször megy ilyen helyre. Ez hozzátartozik az ö életviteléhez, amit te vagy elfogadsz és örülsz, hogy osztozhatsz benne, vagy elmenekülsz ( mert nem szereted eléggé az elfogadáshoz).
Akár hiszed, akár nem, de nem állo farokkal futkoznak ott a himnemüek. Neked sem fog csak ugy felállni. Nyugi!
az én barátom se jönne el ha anyu meghívná az tuti. de mondjuk én a barátommal kettesben elmennék de h a családjával :O na azt azért nem :D
L*-*
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!