Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak köztetek melegek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak köztetek melegek?

Figyelt kérdés

Ha tetszett egy másik srác,és úgy éreztétek, h nagyon szerettek vele lenni,vonzódtok hozzá, de nem tudtátok, hogy ő is meleg-e, vagy h. hogy viszonyul a melegekhez, akkor mit volt? Elmondtátok? Vagy utaltatok rá, h ti azok vagytok? Hogyan jön össze 2 meleg fiú? És hogy ismerik fel h. a másik is az?

Saját élmények,sztorik ezzel kapcsolatban?

2011. febr. 15. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nincsenek...melegek nem is léteznek,ezt anyukádék mesélték be neked...ez csak egy fikció...
2011. febr. 15. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
kérdezd + tőle hogy emo-s-e akkor tuti hogy meleg
2011. febr. 15. 17:17
 3/9 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem, és nem a hülye poénokra vagyok kíváncsi
2011. febr. 15. 18:02
 4/9 anonim válasza:
nekem egyik ismerősömmel közölte egy srác hogy meleg, ő meg hogy biszex volt flört, csók és összejöttek. de ez szerintem egyénfüggő
2011. febr. 15. 18:34
 5/9 anonim válasza:
100%
előző: és már évek óta együtt vannak és boldogok =)
2011. febr. 15. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Az alkohol csodákra képes:)
2011. febr. 15. 19:38
 7/9 anonim válasza:
Ird meg a face. neved es adok tippeket!
2011. febr. 22. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is meleg vagyok és én a szakközépben ismerkedtem meg a párommal egész csak az őszinteségen múlik én csak megkérdeztem tőle,hogy meleg e ő is szerencsére az volt és tetszettem neki.Mi így jöttünk össze.
2011. márc. 20. 15:08
 9/9 anonim válasza:
én birom a melegeket,vanak meleg barátaim,nekem bajom nincs velük.
2011. júl. 3. 00:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!