Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elárul e valamit hogy mekkora a férfi ***, a keze mérete?
*** = pénisz? :D
Sok ilyesmit olvastam már, hogy a pénisz méretét összefüggésbe hozták más testrésszel, de szerintem nincs összefüggés. Vagy ha mégis van, akkor én kifogtam a kivételeket. Pl. nagy orr = nagy pénisz, hát nekem volt egy nagy orrú barátom nem éppen nagy méretekkel megáldva lentebb... Ennek a srácnak a keze is nagy volt, hosszú ujjakkal.
a kézhez nincs köze..van egy egyenlet:
talp hosszúsága centiben mérve + 5cm, ez elosztva kettővel = a pénisz hossza.pár embernél kipróbáltam, és kb bejött.
bazz és téyleg akkora a lábfejem mint a csuklóm és könyököm közötti távolság :D XD
én olyat is hallottam már hogy ha a mutató és hüvelyk úját derékszögbe állítja, (mintha pisztolyt akarna formálni) akkor a 2 újj VÉGE közötti távolság akkora mint a pénisze, de ez nálam nem jött be ... dee majdnem 1 cm diferencia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!