Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elárul e valamit hogy mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elárul e valamit hogy mekkora a férfi ***, a keze mérete?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 11:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs a kettő között semmi összefüggés
2009. febr. 12. 12:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

*** = pénisz? :D

Sok ilyesmit olvastam már, hogy a pénisz méretét összefüggésbe hozták más testrésszel, de szerintem nincs összefüggés. Vagy ha mégis van, akkor én kifogtam a kivételeket. Pl. nagy orr = nagy pénisz, hát nekem volt egy nagy orrú barátom nem éppen nagy méretekkel megáldva lentebb... Ennek a srácnak a keze is nagy volt, hosszú ujjakkal.

2009. febr. 12. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Én úgy hallottam,hogy a láb méretéhez inkább van köze annak,hogy mekkora valakinek a pénisze.Bár ezt sem merném kijelenteni teljes bizonyossággal:D
2009. febr. 12. 12:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A pénisz mérete nem viszonyul arányosan más testrész méreteivel, legalábbis orvosilag nem, max pletyka szinten :) !
2009. febr. 12. 12:25
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
én 15 éves fiú vagyok 47es lábbal vagyok megáldva, és teljesen átlagos a péniszem mérete (13-14 cm) :D szóval nem hiszem h nagyon függne a lábmérettől
2009. febr. 12. 13:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem a keze mérete hanem a karja(csuklótól könyökéig)de én ebben nem hiszek
2009. febr. 12. 14:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Az egy kicsit durva lenne, nem? :) Csuklótól könyékig. Én úgy tudom hogy a lábfejed akkora mint a csuklód és könyököd közötti távolság, nem pedig a péniszed. :)
2009. febr. 12. 16:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Nincsen összefüggés.
2009. febr. 12. 16:53
 9/11 anonim ***** válasza:

a kézhez nincs köze..van egy egyenlet:

talp hosszúsága centiben mérve + 5cm, ez elosztva kettővel = a pénisz hossza.pár embernél kipróbáltam, és kb bejött.

2009. febr. 12. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:

bazz és téyleg akkora a lábfejem mint a csuklóm és könyököm közötti távolság :D XD

én olyat is hallottam már hogy ha a mutató és hüvelyk úját derékszögbe állítja, (mintha pisztolyt akarna formálni) akkor a 2 újj VÉGE közötti távolság akkora mint a pénisze, de ez nálam nem jött be ... dee majdnem 1 cm diferencia :D

2009. febr. 15. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!