Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom túl korán elmegy, én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom túl korán elmegy, én meg nem tudok mit tegyek?

Figyelt kérdés
a barátom túl hamar elmegy mindig ezáltal nekem esélyem sincs az orgazmusra. :/ van úgy h miután elmegy tesz fel másik gumit és folytatjuk, de tudom h az már neki nem jó mert akkor már nemtud elmenni
2011. febr. 15. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Hüvelyi orgazmust nehezen fogsz elérni. Viszont ha a csiklódat izgatja, úgy sem mész el?

Eleget foglalkozik veled? Lehet,hogy az előjátékot kéne meghosszabbítani. Vagy utána kényeztetnie kézzel, szájjal. Egy férfi megteszi ezt érted. Csak kérd meg rá.

2011. febr. 15. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:
próbáljátok meg azt, hogy pózt váltotok, mikor érzi, h közleg a "vég". vagy esetleg maszturbálás közbe gyakorolnia kellene, hogy hoszsabbra tudja nyújtani a dolgot.
2011. febr. 15. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
A nyelve mindig ott van. Szerencsére én nem szoktam besülni idő előtt, de ha az asszonyka nemtud elmenni dugás közben, akkor nyalni még mindig lehet, az meg tuti működik...
2011. febr. 15. 12:11
 4/5 zsigaby válasza:
nálunk is ilyesmi a probléma, de én már nem élvezem ha ő sem, hiába mondja, h neki jó nekem akkor már nem megy
2011. febr. 15. 14:58
 5/5 oegallot ***** válasza:

Erre nagyon sok megoldás létezik.

Pl. az elöjátékot el lehet addig húzni, hogy te már elélvezz egyszer.

Szerintem ha a barátod elment, újból gumit húz és folytatjátok az legalább annyira jó neki, mint elsöre. Feltéve hogy áll neki.

Ha nem, egy kis pihi és folytatás.

Másodikra biztos tovább bírja.

2011. febr. 16. 11:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!