Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Emberek, szex undorom van?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek, szex undorom van? Hogy lehet ezt helyrehozni?

Figyelt kérdés

Annyira gyulolom. Pedig meg nem is csinaltam. Akartam, de meg hogy... De mostanra nem tudok elkezdeni jarni valakivel, mert tudom, hogy azonnal elvarjak tolem... Az elobb verte ki a legjobb baratnom as elso 4 hete ismert pasijanak! Kiabranditott, amikor tobbre tartja magat es en is ot.

L

2011. febr. 15. 01:43
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
De az sem hianyzik, hogy olyan hulye legyek, hogy amikor vegig megyek jah nekem is megvolt. :D De ettol azert nem tartok. Csak az az elso az ne legyen egy jersey shore-bol szalajtott barommal. Meg kerdezte tolem, hogy szuz vagyok-e. Azonnal ravagtam, hogy nem es nagyon kiakadt rajt. De aztan mondtam, hogy nem igaz. :D
2011. febr. 15. 02:58
 32/32 anonim ***** válasza:
Háát nyugi bevallom 18 voltam én is az elsőnél...nem rohantam sehova :D És csak úgy,hogy már 3 hónapja voltam a csajjal....ebből kiindulva mondom neked,nem kell azt elsietni amugy is fiatal vagy még nagyon sokminden hátra van még neked az életben...:P És lehet az akivel össze fogsz jönni ott van az orrod előtt,csak nem veszed észre ;)
2011. febr. 15. 03:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!