Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyen előfordult már másoknál is?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen előfordult már másoknál is?

Figyelt kérdés
Hétvégén mikor leszopott a barátnőm a végén úgy kezdődött az orgazmusom hogy elkezdett folydogálni a farkamból a sperma közbe nem is éreztem hogy orgazmusom lenne majd bnőm elkezdte a makkom alsó részét dörzsölni,izgatni úgy h fogta a farkam és a hüvelykujjával simogatta majd olyan hirtelen elkezdett a farkamból lövellni a sperma hogy egyikünk se számított erre meg én se éreztem h orgazmusom lessz így elég durván beterítettem bnőmet amit szerencsére nem vett zokon de érdekelne hogy ez másoknál is gyakran előfordul hogy akkorákat élveznek hogy falat tudnának festeni?Elég nagy orgazmusom volt az tény de attól normális hogy ilyen szakaszosan kezdődik az orgazmusom és nem úgy hogy bamm az összes sperma kint van a farkamból egyből?
2011. febr. 15. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze,hogy normális.Én ugyan nem vagyok fiú,de szerettem a bioszt.:D Szerintem ami folydogált,az az előváladék lehetett.
2011. febr. 15. 02:54
 2/3 anonim ***** válasza:

De most lett orgazmusod vagy nem?

Ugyanis a férfiak képesek arra, hogy elélvezzenek orgazmus nélkül, ill. sperma nélküli orgazmusra....

nem kell megijedni.. van ilyen..

2011. febr. 15. 09:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen nagyon is elélveztem csak mielőtt megindult volna az orgazmusom pár másodpercig előtte már elkezdett folyni a sperma a farkamból és biztos nem előnedv volt mert totál fehér volt a cucc.
2011. febr. 15. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!