Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Le akar velem feküdni valójában?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akar velem feküdni valójában?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam (L) szexuális ajánlatot tett nekem. Konkrétan azt mondta hogy: "Le akarok veled feküdni". Először nem vettem komolyan a témát mondván hogy csak hülyéskedik. Aztán elhülyéskedtem a dolgot és rám szólt hogy: "De xy én ezt komolyan gondoltam ne komolytalankodd el. Nah most én szeretnék lefeküdni vele, de nem vagyok biztos hogy ő komolyan gondolja ezt vagy csak szivat. Valami ötlet hogy rávezessem a dologra, vagy rájöjjek hogy valójában tényleg akarja-e? (néha látom mintha figyelne órán, és 1x felvittem a táskáját és azt mondta hogy én vagyok a legrendesebb fiú az osztályban) 18/F
2011. febr. 14. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet róla szó,hogy komolyan gondolja...de ne ugorjál fejest a vízbe ;) Próbálkozz nála...vagy egyszerűen bökd neki ki : " Ma este gyere hozzám,azt ezt jót *** " És nézd meg hogy reagál rá...ha habozik nem gondolta komolyan,de ha egyből belemegy még akkor sem biztos...várd meg az estét,és ha nem megy el,akkor csápá neki,menjen isten hírével melegebb éghajlatra xD
2011. febr. 14. 23:32
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ xD csak ebbe ugye az is játszik, hogy ha azt mondom neki hogy jöjjön el ide vagy oda, hogy most megtörténik a.... és nem jön el, akkor is benne lesz a pakliban hogy akarja, és azt fogja hinni hogy én megint nem vettem komolyan és hülyéskedtem és nem leszek ott és ő meg potyára nem megy xD
2011. febr. 14. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Erre van egy nagyon egyszerű készülék...úgy hívják mobiltelefon :D Számcsere,és a megbeszélt helyen felhivod,amikor felveszi akkor úgyis hallodd éppen holvan :D Ha siri csend...nagy valószinüséggel otthon :D Ha hallasz zajt,akkot uton...jah és as időpont előtt pár perccel kellene ezt megtenni :D
2011. febr. 15. 00:02
 4/5 PT-Daniel ***** válasza:

Ez komoly! Tudod, hogy meltatlan viselkedeseddel mekkora szegyent hozol rnak???

Ha egy csinos lany ilyen ajanlatot tesz neked (es nem vagy kapcsolatban), akkor KÖTELESSEGED elfogadni! Meg sem erdemelted! Valoszinüleg mar lenyegtelen, mert gyöker voltal es elmult a varazs!

De probald menteni, ami menthetö es mond el neki, hogy annyira meglepeteskent ert, hogy nem hitted el, de azota is felizgat a gondolat!

Azert sok sikert!

2011. febr. 15. 00:03
 5/5 A kérdező kommentje:

az előző kommentelőnek üzenem hogy: nem akarlak megbántani, de tulajdonképpen a "ránkal" kikre célzol? én speciál férfinak érzem magam. Azzal ha ezt elfogadom, és csak szivat azzal nagyon nehéz helyzetbe is kerülhetek az osztályban. Valamint férfi ésszel gondolkodva, általában a férfi a kedvezményező neki kell dominálni, ha csak úgy odadobnám magamat neki mint a rongydarabot minden teljesen konkrét jel nélkül azzal elveszteném ezt a büszkeséget. Főleg ha tényleg nem igaz amit mond, és benyomja azt a szöveget hogy: HAHA AZT HISZED MEGKAPHATSZ.

Kapcsolatra nem vágyok vele, szóval nem kezdem el becserkészni, ahogyan egy férfihoz illik.. csak konkrét jelre várok, mert ki venne egy 17 éves lányt komolyan ha csak benyomná ezt hirtelen? (nem azt mondom hogy nem feküdnék le vele) de akkor is szerintem jobb óvatosan körüljárni a dolgot...

2011. febr. 15. 00:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!