Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Ti mit szolnátok ahoz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti mit szolnátok ahoz, ha a barátnötök azt mondaná : ' menj el örömlányhoz '? Mert nekem ezt mondta!

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha azt mondja, hogy menj a qrva anyádba, az nem pont ezt jelenti ám :)
2011. febr. 14. 23:18
 2/7 anonim válasza:
100%

Mire fel mondta ezt?

Ha tök értelmetlen dologra, akkor annyit mondj neki h.: Ott vagyok! XD Várd a reakciót.

2011. febr. 14. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy ezt mondta, de ennél azért egy kicsit többet árulj el, légyszi. Viccelt csak, vagy nem volt kedve a szexhez, vagy valami olyat kértél az ágyban, amit ő nem szívesen csinálna meg?
2011. febr. 14. 23:37
 4/7 PT-Daniel ***** válasza:
100%

Attol függ, miert mondta:

Ha azert, mert ugy erzi, hogy neked csak a szex szamit, akkor ez magyarra leforditva annyit tesz, hogy "Kerlek szeress, mutasd is ki, ertekelj emberileg es ha csak egy pillanat erejeig is megfontolod (vagy megkerdezed a gyakorikerdesek.hu-n ;) ), hogy valoban elmesz, akkor baszhatod is!"

Ha azert, hogy kiprobalj olyat, amire ö nem hajlando: "Nem akarlak megfosztani ettöl, de csakis miattad es erted viselem el ezt a lelki fajdalmat, nehogy a popsimban kelljen erezni a fajdalmat, de vedd szamitasba, hogy rosszul esik, hogy nem vagyok eleg neked."

Ha azert, mert haragszik, akkor felejtsd el, mert kb. annyit tesz, hogy: "pukkadj meg, na erre mit reagalsz?!"

Ha azert, mert nyitott es megengedi, hogy kivancsisagodat csillapitsd, akkor sem nagyon tanacsolom. Azt akarja ereztetni veled, hogy szabad vagy, de közben remeli, hogy magadtol nem akarsz elni a lehetöseggel.

Idealis eset: 3-ast akar es azt akarja, hogy haza hozz egy tiszta, igenyes lanyt! Vigyazz, hogy semmilyen körülmenyek között ne legyen egy fokkal se dögösebb a baratnödnel, es ezt ereztesd is vele!!! Es az örömlannyal is elötte beszeld meg, hogy elsösorban kedvesedet kenyeztesse es neked is ezt ajanlom!

Remelem kimeritettem...

2011. febr. 14. 23:38
 5/7 anonim válasza:
Hát akkor mire vársz?
2011. febr. 15. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Kerdezd meg, hogy "Fizeted is?"
2011. febr. 15. 13:12
 7/7 anonim válasza:
100%

a valasz nagyon egyszeru!

azt mondanam, "viszlat!" ilyen csajra felesleges az idodet pazarolni.

2011. febr. 21. 10:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!