Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek meleg vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig is a lányokhoz vonzódtam,de nemrég elkeztem azt érezni,hogy szeretnék szopni.És a fiúkra is másként nézek emiatt.Nem csak a havert látom bennük,hanem hogy milyen lehet a péniszük.
2011. febr. 14. 21:44
1 2 3
 1/22 Мirkó ***** válasza:
100%
csak ha fiú vagy :D
2011. febr. 14. 21:50
 2/22 anonim ***** válasza:
Szerintem meleg vagy.
 3/22 anonim ***** válasza:
cicafiu korod?
 4/22 anonim ***** válasza:
ÁÁÁ de miért kell ezt ide így kiírni, hát nem egyértelmű neked?
2011. febr. 14. 21:54
 5/22 anonim ***** válasza:
Nem vagy meleg, csak b.zi.
2011. febr. 14. 21:56
 6/22 anonim ***** válasza:
Így van meleg nem vagy.... csak egy kis fartúró.... szerezz valakit sz.pd le majd legyél híres ember utána nevezd magad melegnek, de addig csak egy kis b.uzi maradsz...
2011. febr. 14. 22:02
 7/22 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Mert engem is érdekel a dolog, ha gondolod, írj privit!
2011. febr. 14. 22:03
 8/22 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Nekem van olyan elvileg hetero ismerősöm, aki, miután megtudta, hogy meleg vagyok, megkért, hogy egyszer feküdjünk le, mert már régóta érdekelte, hogy milyen fiúval, de a dolognak csak a testi része izgatta, az érzelmi egyáltalán nem. Megtörtént, azóta is barátok vagyunk, erről a dologról nem igazán beszélünk. Ja és ő azóta boldog párkapcsolatban él egy lánnyal.
2011. febr. 14. 22:06
 9/22 anonim ***** válasza:
22:06 egyszer engem is bevállalhatnál :$:D
2011. febr. 14. 22:07
 10/22 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva: lehet csak merő perverz kíváncsisűg, de lehet, hogy biszexuális vagy.
2011. febr. 14. 22:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!