Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gondoltatok már arra hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltatok már arra hogy milyen lenne saját magadból még egy?

Figyelt kérdés

Mit csinálnál magaddal ha lenne belőled még egy?

Ezt szexuális értelemben kérdem, és baromságokra nemvagyok vevő, poénok jöhetnek!!!

2011. febr. 14. 21:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
:D
2011. febr. 15. 16:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Érdekes a kérdés mivel neki azaz nekem is lenne külön egyéniségem és még ha ugyanazok a dolgok izgatnak fel minket akkor sem tudom, hogy mit szólnék hozzá ha magam én szopnám a fa.szomat DX

Valahogy nem gerjedek a pasikra, de ha a másik oldalról nézem akkor tuti le.szopnám magam mert azt aztán tudom, hogy mi a jó nekem :-) mellesleg ku.rva jó a fakam hihihihihi. Szerintem semmivel nem durvább mintha kiverném magamnak mert az is én vagyok végül is és magunkkal nem tudunk buz.ulni mer az nem más hanem mi ( azaz én ) !!! ééééé ebbe már belekavarodtam.

Szerintem se.ggbe nem dugnám magam mert az már tényleg dúrva lenne !! Pedig ku.rva jó a seggem is hihihi XD

Bár ha kicsit jobban átgondolom feldugnék magamnak egy 6 és fél kilós lopó tököt és megnézném a reakciómat :-) Ha tetszene akkor kiderülne, hogy bu.zi vagyok LOL XD

Ez egy igen érdekes kérdés és ha gondolod poénkodhatunk ezen tovább is mert vannak ötleteim !!

2011. febr. 17. 18:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Én simán csinálnám a klónommal és a barátommal hármasban. :D
2011. febr. 17. 18:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Simán félreléphetnék és tökéletes alibim lenne mindnen esetre. :))
2011. febr. 17. 19:13
 15/17 anonim ***** válasza:

a sokkhatás miatt nem sok mindent tudnék csinálni.

ott állni a hús-vér saját magammal szemben.

nemsemmi :D

2011. febr. 17. 19:17
 16/17 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:00

várom az ötleteket :D

2011. febr. 17. 20:40
 17/17 A kérdező kommentje:
amugy énis belemennék ha én magamat kérdezném :D XD XD
2011. febr. 17. 20:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!